2777
2789

طبقه ی همکفیم از سه سال پیش هی میومدن تو از قرنیزا همه سوراخاشو گرفتیم بعدش سم زدیم چند ماه پیش زیر یخچال باز کلی سم زدیم اونم کامن

هفته پیش دیدیم ی سوراخ کوچیک پشت لباسشویی هست باز گرفتیم روز بعد از پریز اومدن مادر ....ها باز اونو گفتم چون نزدیک مواد غذاییه تو آشپزخونه س خطر داره سم نزنیم تو لونه شونو پر فلفل قرمز کردیم باز روز بعدش اومدن تو پریروز ناچرا سم زدیم (ولی اسم این سم کنسل بود نمیدونم انکار آب بوده) بازشب دیدیم داره از زیر پریز میاد 😭😭😭😭😭😭😭😭حتی لونه و مسیرشونم تو حیاط سم زدیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزنید متخصص بیاد اونها سم های ترکیبی مخصوص میزنن تموم میشه بعضی سن ها اثر بلند مدت دارن .کامن بیشتر برای سوسک بزرگ اثر داره

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
همین کار و ادامه باید بدیمن با جاروبرقی بالاسرشون بودم

خواهر من ی سری دم لونه شون لوله جارو برقی رو گذاشته بودم اینقد زیاد بودن و میومدن تو. تو تاپیکم یادم رفت بگم چن ماه پیش از فاضلاببببب میومدن یبار فاضلاب زیر سینک یبار آشپزخونه خو اونجاها آدم چیکار میتونه بکنه 

عزیزم ما خونمون پر از سوسک بود و مورچه و حشره حشره کش (سوسک کش) کامن زدیم هیچی دیگه داخل خونمون نمیا ...

اره خب خوبه اون ولی خیلی قویه برای بدن خودمون نگرانم آخه چون تو آشپزخونه هم هست

بوشم اینقدر بدههههه .ولی فک کنم مجبوریم من قبلا سالها پیش اگه یجایی ازون سم میزدم تا ی سال بعدش هر چی می افتاد اونجا میمرد

اره خب خوبه اون ولی خیلی قویه برای بدن خودمون نگرانم آخه چون تو آشپزخونه هم هستبوشم اینقدر بدههههه . ...

درسته ولی ما تابستون استفاده میکردیم که کامل پنجره ها باز باشه بعد هر چی‌داخل آشپز خونه بود که داخل ظرف نبود رو دور میکردیم از آشپزخونه