2777
2789
عنوان

بچه ها کابینت ام دی اف الان متری چنده خبر دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 24 پست
ام دی اف ساده متری سی میلیون؟🤔😐😐😐😐اشتباه میکنی

پرسیدم اشتباه متوجه شدم معذرت.

کابینت قبلی هاشونو ۳۰ فروختن

اینارو ام دی اف متری ۱۰ونیم

هایگلس ۱۳ونیم.

فَقط آدَم باش .. مهم نیس بِ چی معتَقِدی...🤞🤌
مبارک باشه عزیزم واقعا خونه تجهیز کردن هم خودش یه پروسه ی طولانی داره

من ام دی اف براق سفارش دادم متری ۸ونیم بدون نصب. شوهرم خودش نصب میکنه. ینی پول نصب جداست؟؟؟

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم آره دقیقا اما حال خانوما با آشپزخونه خوشه

آی گفتی. من الان کابینت ندارم.خونه ساختیم کابینت ندارم اسیرم ینی اسیییر.رفتم النگو فروختم تازه سفارش دادیم نمیدونم حالا کی درست میشه انقدم بد قولن این کابینتیا

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
من ام دی اف براق سفارش دادم متری ۸ونیم بدون نصب. شوهرم خودش نصب میکنه. ینی پول نصب جداست؟؟؟

پول نصب جداست عزیزم معمولا یک سوم هزینه کابینتت پول نصب میگیرن

من یک ملکه هستم سرزمین من وسعت قلب همسرم است😍💞