2777
2789
عنوان

تاثیر شغل بر خصوصیات اخلاقی

87 بازدید | 14 پست

از وقتی کار میکنم به عنوان پرستار(چند ماهی شده) خیلی تغییر کردم

پوست کلفت تر شدم

دیگه مثل قبل ادم حساسی نیستم

یکم از کمروییم کم شده

سرعت عملم رفته بالا

دیگه حرف ادما نمیتونه خیلی اذیتم کنه

کمالگراییم کمتر شده

...

باورم نمیشه تو این مدت کوتاه اینهمه تغییرر

البته هنوزم کلی جا دارم برای تغییر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترم ۷ پرستاری 🥲

عزیزمم پس اخراشی دیگه

ممکنه بعد اینکه وارد کار بشی تغییر کنی

مثلا من خیلی استرسی بودم و در طول شیفتها تمرین کردم که کمتر به چیزای منفی فکر کنم

دیگه از بی انصافی هایی که گاها از جانب مریض یا همراهش میشه زیاد ناراحت نمیشم در حالی که روزای اول حتی پیش میومد که اشکم در میومد

عزیزمم پس اخراشی دیگهممکنه بعد اینکه وارد کار بشی تغییر کنیمثلا من خیلی استرسی بودم و در طول شیفتها ...

عه پس امیدی هست منم تغییر کنم🙂❤️

اگر روزگارت پر رنج و درده یکی هست هنوزم حلالت نکرده  
میشه اگه تونستی اخلاق خوب یا بدی که نشات گرفته از شغلشه رو بگی؟میخوام ببینم تو زندگی مشترک چه تاثیری ...

مثلا بنظر من اعتماد به نفس زیادی بالا یا توقع داره چون مثلا تو بیمارستان بیمارا حرفشو گوش میدن ( دیگه واقعا قبول کنید بیمارا به حرف کادر درمان توجه میکنن) توقع داره منم همین طور باشم تو زندگی   یا هیچی به کتفش نیست موقع دعوا ام همچیو به شوخی میگیره که حرص من در میاد یا خودش تو خونهو زندگی همکارست انگار فقط اون همچی میدونه که این تو زندگی مشترک خیلی بده

از اخلاق خوبش اینه از خون بدش نمیاد آدم بد دلی نیست غر غرو نیست قابلیت داره 48 ساعت پشت هم بیدار باشه 😂  کارای خونه ام میکنه نمیدونم این ربطی به شغلش داشت یا نه 😅😅

نظر من اینا بود و خیلی چیزای دیگه که ذهنم نمیاد الان 

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️