2777
2789
عنوان

بچه ها امشب بغض داره خفم میکنه

150 بازدید | 19 پست

ما اوضاع مالی مون خوب بود خونه زندگی  طلا بیشتر فامیل حسرت زندگی مارو میکشیدن

دوسه سالی هس ورشکست شدیم همه چیز مون رفت با یه عالم بدهی موندیم 

دیگه نمیتونم ادامه بدم امشب خیلی خستم کشا خدا اگه درست نمیکنه حداقل تمومش کنه خدا رو به همه اماما قسم دادم ولی همه در هارو روم میبنده به سمت هر کاری میریم گره میوفته اصن خودم دیگه خسته شدم هرکاری پیشنهاد میشه با ذوق میریم ولی یهو پوچ میشه 

دیگه نمیدونم چکار کنم دعا و قرآن و نماز هم زیاد میخونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالا درست میشه عزیزم 

قوی بمون تو میتونی 

خدا کمکت میکنه مطمئنم 

نمیدونم چرا ولی خدا خیلی هوامو داره با اینکه نماز نمیخونم، همیشه همه چیو درست میکنه ؛ ازش میخوام هرکسی تو دنیا ناراحتی داره که اذیتش میکنه اوضاع براش روبه راه شه ، من همیشه براتون دعا میکنم و آدما رو دوس دارم ؛هرچقدر که اذیتم کنن امیدوارم با خوندن این و دونستن اینکه کسی از ته قلبش برات خوبی میخواد دلت کمی اروم شه دوستم، مشکلات تموم میشن، وقتی که انتظار نداری 

فدات شم عزیزم خیلی سخته همه اینا یکطرف زخم زبون اطرافیان یکطرف

اطرافیان چ اهمیتی دارن همون فامیل وقتی پولدار بودی مطمعا باش حسادت میکردن بهت

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

خیلی سخته ولی حتما یه حکمتی درش هست امیدوارم خدا زودتر اون روی سکه رو بهتون نشون بده

دو سه ساله التماس خدا رو میکنم میگم خدایا خونه و طلاهام بدرک فقط ازت میخام کمک کنی قرض هامونو بدیم