2777
2789

ما وقتی ناراحت میشیک میرن جلو اینه نگاه میکنیم ، اخه ما مامانمون هر وقت داداشمونو بوس میکنه ما میریم میشمریم میبینیم از ما بیشتر بوسش میکنه بعد میریم جلو اینه ببینیم ما چی از اون کم داریم که اونقدر بوس نمیشیم🥲😭😭

من واقعا در برابر کسی که بخواهد به من درسی از ادب پارسی بدهد سرتا پا به گوش می ایستم و با سری از تواضع و قلبی اکنده از شوق اشتیاق به درسهایش با گوش جان دل میسپارم و در کمال سادگی قلبم رو چونان زمین شخم زده و اماده کشت تحویل دستان سبزش میدهم تا بذر های دانش را در وجود تهی من بیفاشند و مرا از جهلی که دانش پنداشتمش نجات دهد...

بخاطرش گریه کردم.

من واقعا در برابر کسی که بخواهد به من درسی از ادب پارسی بدهد سرتا پا به گوش می ایستم و با سری از تواضع و قلبی اکنده از شوق اشتیاق به درسهایش با گوش جان دل میسپارم و در کمال سادگی قلبم رو چونان زمین شخم زده و اماده کشت تحویل دستان سبزش میدهم تا بذر های دانش را در وجود تهی من بیفاشند و مرا از جهلی که دانش پنداشتمش نجات دهد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزکم ...  کاش به مامانش بگی  💔

بعضیا فقط بچه کوچیک رو بوس میکنن

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
ولی واقعيت بعضی از بچه ها برای والدین شون شیرین‌ترن حالا یا زبونشون شیرینه یا خوشگلن یا ناز دارن یا ...

خوب چرا شما مادرا حقیقتو نمیگید ادم تکلیفش با خودش مشخص باشه🤪🤪

عزیزکم ... کاش به مامانش بگی 💔بعضیا فقط بچه کوچیک رو بوس میکنن

من متن رو تو نت دیدم

ولی واقعيت بعضی از بچه ها برای والدین شون شیرین‌ترن حالا یا زبونشون شیرینه یا خوشگلن یا ناز دارن یا ...

اما مادر نباید اینو نشون بده ...

تو دلش نگه داره

که باعث نشه اون بچه یک عمر احساس نخواستنی بودن بکنه ...

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

یکی از فامیلامون یه دختر یه ساله داره یکی دیگه هم چند روز پیش دنیا آورده

وقتی میگه دختر بزرگه میاد نوزاد جدیدو میزنه کنار که خودش شیر بخوره میخوام بمیرم براش اون طفلک تازه یه سالشه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم