2777
2789
عنوان

چرا خواهرا بد شدن

150 بازدید | 12 پست

خواهرم میاد خونه مثل طلبکاراس دستشو میزاره روی زنگ یه سره زنگ میزنه وقتی هم میاد تو میپره بهم میگم مگه طلبکاری؟ میگه آره طلبکارم من از صبح همه کارای خونه رو باید انجام بدم اگه غذا نپزم هیچی نداریم مامان و بابام هم هیچی بهش نمیگن فقط به من میگن هیچی بهش نگو منم میگم آخه چرا؟ مگه کیه؟ میاد شام میخوره بعد مامان و بابام صدام میزنن میگن بیا سفره رو جمع کن آخه مگه من خدمتکارم؟ بهش میگم اینجا نمیشه بخوری و بخوابی باید کار کنی میگه به تو چه خونه بابامه غذای بابامه گفتم باشه غذای باباته من نمیپزم خودت بیا شام بپز 

اون از دختر خالم که منو مثل سگ پاره می‌کرد و چند روزه رفته اصفهان راحتم از دستش اینم خواهرم که انگار دشمنش هستم یجوری جوابمو میده که انگار جد و ابادشو کشتم بابا منم آدمم باید برم خرید اینقدر راه رفتم که زانو درد گرفتم ماشین داریم ولی من رانندگی بلد نیستم بعد هم خونه رو تمیز کنم غذا بپزم ظرف بشورم یه سفرشون رو هم جمع نکنن

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدجور دلت پره آجیتو هم کاراشونو نکن

دیگه فکر کنم باید قبول کنم که خدمتکارم

غذا اندازه خودت و مامان بابات درست کن یا اصلا نپز مگه ملکست براش بپزن

مامان بابام شده به من غذا ندن یا خودشون نخورن برای اون نگه میدارن

زبون داشته باش اعتراض کن 

یعنی چی ؟ یعنی ی روز ناهار نزار گفتن کو بگو وظیفه من نیست تمیز نکن ببین اگر از راه حرف زدن نمیشه وارد شد از راه رفتار وارد شو بهترین دفاع حمله اس اگر خواهرت کاری میکنه که اذیت میشی ساکت نشین این برای خودشم بده توی جامعه همه لی لی به لالاش نمیزارن 

اگر نمیتونی حرف بزنی ناهار بپز اندازه خودت بریز بخور موقعه جمع کردن سفره برو تو اتاق صدا زدن توجه نکن اکه میگه اره طلبکارم بگو تو غلط میکنی طلبکاری تو کی باشی زبون لطفا لطفا زبون داشته باش بگو این در اینده نه برای خودت خوبه نه خواهرت

سخنی نیست

چن روز غذا نپز درست میشه

اینقدر عوضیه که نگو میره تمام مواد غذایی فریزر و یخچال و حبوبات رو توی چند تا قابلمه میپزه میگه مال یک ماه بخوریم بعد هم همه رو دو روز بعد چون مزه بدی داره میریزه توی سطل خب کار من زیاد میشه باید برم خرید تک و تنها

زبون داشته باش اعتراض کن یعنی چی ؟ یعنی ی روز ناهار نزار گفتن کو بگو وظیفه من نیست تمیز نکن ببین اگر ...

فحش های ناموسی میده خیلی بی ادبه و بی پرواس 

مثلا حموم و دستشویی رو فقط من میشورم ولی اون میگه نه من میشورم من الان یک هفته اس نشستم بو گرفته نمیشوره میگه برو توالت رو لیس بزن تمیز بشه وظیفته واقعا فقط حرص میخورم وقتی خواهرهای مردم رو میبینم که با هم میگن میخندن میگم خوشبحالشون 

اینقدر عوضیه که نگو میره تمام مواد غذایی فریزر و یخچال و حبوبات رو توی چند تا قابلمه میپزه میگه مال ...

کلاس رانندگی ثبت نام کن حداقل یه سهمی ببری از پول خانواده

نه که فقط بشور بساب

یکمم کمتر بهشون برس

بعضی وقتا حس میکنم خیلی بدشانسم.دوست دارم خلافش بهم ثابت بشه 
فحش های ناموسی میده خیلی بی ادبه و بی پرواس مثلا حموم و دستشویی رو فقط من میشورم ولی اون میگه نه من ...

تو چرا نمیدی؟ تو چرا ساکتی؟ببین برا مثال بهش بگو خواهر من قیافه گرفتن قیافه میخاد که تو نداری پس انقد برا من قیافه نگیر

هر وقت خیلی بهت فش داد هرچند ناموسی ی کلام کمتر تو سر من واق واق کن

موقع عصبانی پاچه شلوارتو بگیر بگو بیا پاچه بگیر 

من واقعا حرسم میگیره از ادمایی که جواب نمیدن حاضرم بهت حاضر جواب پروویی یادم بدم که اینجوری اذیتت نکنه

سخنی نیست