2777
2789

من شب روز خونم اصلن شوهرم منو جایی نمیبره ن تفریحی ن گردشی ن مهمونی همشم افتادم تو جا یا آشپزی و ظرف ظروف 

وایییی من اینقد دلم میخاد یکی باردار باشه همش پیشش باشم،باهم حرف بزنیم؛بگذرونیم روزاروولی خب فعلا کس ...

خیلی کسل کننده منم تنها همش می‌خوام یکی پیشم باشه ولی هیچکسو ندارم ن دوستی ن خواهری مامانم یک شهر دیکست اصلن نمیاد پیشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کسل کننده منم تنها همش می‌خوام یکی پیشم باشه ولی هیچکسو ندارم ن دوستی ن خواهری مامانم یک شهر دی ...

کاش فامیلم بودی یا دوستم

هرروز میومدم باهم میرفتیم بیرون🥺😂😂

من یادمه تا ظهر میخوابیم. ظهرم ناهار درست میکردم‌عصرم ۲۰ دیقه میرفتیم پارک نزدیک خونه.

من سر اولی خونه مادر شوهرم زندگی میکردم سرگرم بودم حال برا دومی همش خونه خودمون تنهام 

سلام

وقتی باردار بودم خیلی فیلم نگاه می کردم

و کتاب میخوندم 

اگر شرایط داری گاهی برو منزل خاله  ، مادربزرگ یا دوست 

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
من سر اولی خونه مادر شوهرم زندگی میکردم سرگرم بودم حال برا دومی همش خونه خودمون تنهام

اگر توی یک شهری با مادرشوهرت ، یک روز درمیون برو پیشش

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
یکم دوره شوهرم زورش میاد پنج شنبه ها ک همه جمعن می‌بره فقط

پدرشوهرت نمیشه بیاد دنبالت؟

اون ک بدتر از شوهرمه صبح میزنن بیرون تا خود شب اصلن خونه نیستن

آخی عزیزم

حالا گاهی اگر میشه با اسنپ برو  یا به شوهرت از دلتنگیات بگو تا ببرت

آخی عزیزمحالا گاهی اگر میشه با اسنپ برو یا به شوهرت از دلتنگیات بگو تا ببرت

شوهرم خیلی آدم مضخرفیه اصلن با من تو خونه حرف نمیزنه بیشتر بیرونه اصلندبراش مهم نیست ک من چ حالی ام  ن وارونه می‌دونه چیه نه خستگی کمردرد تا ناز ادا چی درک نداره منم ک هورمونام ریخته بهم فقط خود خوری میکنم