2777
2789

آدم میاد توی خونه از ثانیه اول تا اون لحظه که میخاد بره فقط جنگ و دعوا هست فقط سر و صداها هوفف 

دانشگاهها که هیچ تکلیفشون معلوم نیست هر روز یه برنامه بسه دیگه استرس و بی تکلیفی 

از یه طرف به آینده ای که وجود نداره به آینده ای که امیدی بهش نیست به چی دلمون خوش کنیم 

نصف روز آب نیست برق نیست اعصاب خورد دعوا جنگ بی برنامگی 

ای کاش هیچ موقع پسر نبودم 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

اینو از اون ۱۴ میلیون ایکیویی بپرس که به این دولت علیل رای دادن وگرنه زمان رییسی یه روزم برق ما قطع نشد واسه لخت کردن سرو تهشون ملتو بدبخت کردن

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه ببین ما دخترا چی میکشیم

چرا شما 

هیچ موقع نمیتونی بفهمی چه فشاری روی پسر و مرد هست ولی خب هیچ موقع نشون نمیده 

محبور میشه بریزه توی خودش و به ظاهر بخنده 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

اینو از اون ۱۴ میلیون ایکیویی بپرس که به این دولت علیل رای دادن وگرنه زمان رییسی یه روزم برق ما قطع ...

کار از بیخ و بن مشکل داره اصلا این گرونی و فشار روی مردم خیلی تاثیر گذاشته دیگه کسی اخلاق نداره مردم اعصاب ندارن توی رانندگی کامل مشخصه 

کار از بیخ و بن مشکل داره اصلا این گرونی و فشار روی مردم خیلی تاثیر گذاشته دیگه کسی اخلاق نداره مردم ...

خوب باید دولتی رو انتخاب کرد که درست کنه نه که بخاطر تُرک بودن یا لخت گشتن رای داد که نتیجش میشه همین

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻

خوب باید دولتی رو انتخاب کرد که درست کنه نه که بخاطر تُرک بودن یا لخت گشتن رای داد که نتیجش میشه همی ...

آبجی کار از کار گذشته حالا دوره رئیسی ما برق داشتیم تورم چی؟

من بحثم رئیس جمهور نیست کار از کار هم گذشته دیگه مردم طراوت و شادی ندارن 

چرا من توی بهترین دوران زندگیم باید دغدغم امتحان کار پول گرونی تورم استرس باشه چرا ما نباید خوشی داشته باشیم