2777
2789
عنوان

چقد ام دی اف گرون شده ای خدا آخه ی چوب چرا باید انقد پولش باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 18 پست
ما اینجوری درست کردیم گرون تر در اومد طبقه ها رو ورق ۶۰ استفاده کردیم در هارو ام دی افاز ام دی اف گر ...

چ جالب نمیدونم والا اطرافیان من ک ساختن راضی بودن بجای مثلا۵۰ باهاشون افتاده۳۰تومن هرچی باشه ام دی اف همیشه گرون تر از فلز بوده

یارّب ازهرچه خطا رفت؛هزار استغفار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ جالب نمیدونم والا اطرافیان من ک ساختن راضی بودن بجای مثلا۵۰ باهاشون افتاده۳۰تومن هرچی باشه ام دی ا ...

اخه دو نوع فلز داریم 

یکیش بهش میگن ورق ۶۰ یکیش ۵۰ 

۶۰ دیگه زنگ نمیزنه  و گرونتر میفته تقریبا هم قیمت ام دی اف و حتی گرونتر

ولی ۵۰ ارزونتر درمیاد

نه سه در سه هست بالا و پایین نمی دونم چند متر میشه اما می‌خوام کافه بار اضافه به سمت پذیرایی بزنم و ...

آهان خب واسه ایناس بیشتر شده ب منم گفت کافه بار ۲۰ ت میومد روش گفتم برو بابا خخخخ

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.