2777
2789

ام دی اف از متری ۹ شروع میشه آخه چه خبره🥹یذره آشپزخونه دارم اصلا کابینتی نمیخوره میشه ۷۰  میلیون‌ پول کابینتش.هرکی نگاه میکنه فک‌میکنه خیلی بشه ۳۰ م. واقعا زور داره چوب انقد گرون شده.رفتم النگو فروختم بازم ۸ ت کم میارم پوووفففف

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون ۸ اخری رو بگو‌ برات قسطی کنه الان همه جا قسطی کار میکنن یا فقد درشو ام دی اف بزن کمتر بیوفته

زیر سینک پی وی سی پشت ابچکون مثلا ی جنس خوب ک باد نکنه.با صفحه ۵ سانت و براق. واسه همینا گرونتر شد

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
دقیقا گرونهمال ما اشپزخونمون بزرگه گفته ۷۰۰میلیون فقط پول کابینت😂💔💔

یا خود خدا. چند متره اشپزخونت؟ میخوای چیکار کنی حالا؟

ما هم ۳ ما ه قبل ۲ تا خو‌نه تجهیز کر دیم داد یم د ست مستاجر کا بینت شد دونه ای ۳۰۰

ب سلامتی عزیزم. چند متره آشپزخونه ها؟

منم کابینت ام فلزی و می‌خوام طلا بفروشم ام دی آف بزنم سه در سه هست آشپزخونه خواهرزادم گفت بدون دستمز ...

ینی ۶ متر؟ ام دی اف میخوای بزنی یا هایگلس یا ممبران؟ گرون حساب نکرده؟

اون ۸ اخری رو بگو‌ برات قسطی کنه الان همه جا قسطی کار میکنن یا فقد درشو ام دی اف بزن کمتر بیوفته

ما اینجوری درست کردیم گرون تر در اومد 

طبقه ها رو ورق ۶۰ استفاده کردیم در هارو ام دی اف

از ام دی اف گرونتر شد

ینی ۶ متر؟ ام دی اف میخوای بزنی یا هایگلس یا ممبران؟ گرون حساب نکرده؟

نه سه در سه هست بالا و پایین  نمی دونم چند متر میشه اما می‌خوام کافه بار اضافه به سمت پذیرایی بزنم و اینکه آشپزخونه دم راهرو هست به جای کابینت یه دو در سه متری کمد پادری بزنم درش از راهرو باز شه