2777
2789
عنوان

آنقدر دلم گرفته که حد نداره

33 بازدید | 5 پست

شوهرم خیلی بی انصافه 

از وقتی یادم میادازدواج کردیم  فقط فکرش به کاربود وزیرشکمش

نه گردشی حتی احساس مسولیت نبست به خواسته های کوچیک بچمم نداره

وخیلی چیزا...😔 

خدایا شکرت ♥️♥️♥️

شوهر منم همینه حقوقش پایینه اما اصلا فکر پیشرفت نیست موقعیت کار دو شیفت رو داره اما نمیره، منم رو حساب بی مسئولیتی کم کم ازش سرد شدم اصلا براش چیزی مهم نیست مرد باید خودشو به آب و آتیش بزنه اما همسرم من...

شوهر منم همینه حقوقش پایینه اما اصلا فکر پیشرفت نیست موقعیت کار دو شیفت رو داره اما نمیره، منم رو حس ...

عزیزم همسایه مون وضع زندگیشون خیلی بده 

ولی آنقدر هوای زن و بچه شو داره یه موتور کهنه داغون داره با همون 4نفری می‌بره میچرخونه 

پدری می‌کنه برای بچه هاش 

شوهرم نیست اگه بیادم می‌ره بخوابه 

هیچ درکی نداره 

الان یخچال خونه کلا خالیه 

هیچی نداریم برای خوردن 

دوروزه بهش میگم وقتتو خالی بزار برو خرید یا کارتتو بده من 

برم 

اصلا عین خیالش نیست گردش و تفریح نخواستیم 

بخدا دور اطرافم هیچ مردی اینجوری نیست آنقدر اهمیت میدن به خانواده 

خدایا شکرت ♥️♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم همینه حقوقش پایینه اما اصلا فکر پیشرفت نیست موقعیت کار دو شیفت رو داره اما نمیره، منم رو حس ...

می‌دونی آدم باید شانس داشته باشه 😔

خدایا شکرت ♥️♥️♥️

من خرید با خودمه همه چی با خودمه حقوقش دست خودمه اما کمه ایشون حتی رانندگی نمی کنه فک کن میگه من نمیخواهم گواهینامه بگیرم میگم آخه از کار اومدی بری اسنپ اصلا طوری رفتار می کنه نمیتونم حرف بزنم بخدا دیروز خانواده جلوی چشم خودم حیاط خونمون رو برا خودشون گرفتن این تکون نخورد دق کردم دیدم جاریم داره تمیز می کنه وسیله میاره تو حیاط ، حیاط نصف نصفه اما اونا سهم ما رو هم وسیله گذاشتن همسرم چیزی نگفت بچه من از بالا نگاه می کنه رو‌حیاط اما جرات نمی کنم بذارم بره بازی ، مرد باید از حق زن و بچش دفاع کنه خودش رو به هر کاری بزنه به خدا انقدر ازش دور شدم بخاطر این کارش 

من که شانس ندارم انقدر بی مسئولیتی نوبره بخدا، فک کن با این حقوق کم حاضر نیست یه کار دیگه انجام بده در صورتی که می‌دونه من مشکل اساسیم باهاش همینه و این باعث شده سرد شم باهاش