2777
2789
عنوان

هیچوووووقت فک نمیکردم همچین تاپیکی بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 43 پست
چاره ای نداره باید اعتراف میکرد وقتی ازش شکایت شده

من همین الان انقدر اشک ریختم 

واسم دعا کن 

منم عکس وپیام شون داشتم ولی حاشا 

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

من همین الان انقدر اشک ریختم واسم دعا کن منم عکس وپیام شون داشتم ولی حاشا

بزار حاشا کنه اعتراف کنه قلبت آتیش میگیره 😭دعا میکنم عزیزم برات ایشالا همه چی درست میشه

بیایم انسان باشیم، مهربان باشیم، محبت کنیم، فارغ از ملیت و قومیت همه برادر باشیم، هممون یکی هستیم همدیگه رو دوست داشته باشیم🌺🦋 چقد اینجوری دنیا قشنگ تر میشه🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزار حاشا کنه اعتراف کنه قلبت آتیش میگیره 😭دعا میکنم عزیزم برات ایشالا همه چی درست میشه

مرسی گلم 

انشاالله خدا به توهم صبر بده من کامل درکت میکنم 😭😔

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

یکی دوبار بهم خیانت شده ولی نه نبخشیدم

واقعا نمیشه بخشید ایشالا هیچکس همچین دردی تجربه نکنه 

بیایم انسان باشیم، مهربان باشیم، محبت کنیم، فارغ از ملیت و قومیت همه برادر باشیم، هممون یکی هستیم همدیگه رو دوست داشته باشیم🌺🦋 چقد اینجوری دنیا قشنگ تر میشه🌱
مرسی گلم انشاالله خدا به توهم صبر بده من کامل درکت میکنم 😭😔

ممنون عزیزم به امید روزای خوب💙

مرسی عزیزم نگاه میکنم حتما همین ک بتونم سرپا بمونم بخاطر زندگیم خیلیه

حتما گوش کن به غلط کردن و اشتباه و گول خوردن شوهرت دل خوش نکن این انتخاب همسرت بوده پس نگو گول خورده چون فقط خودتو گول میزنی 

و بعد این کلیپ ها رو گوش کن میگه چکار کنی 

چون متاسفانه شما در معرض تکرار این کار هستی باز

این اتفاق مثل سیلی هست اگه بعد سیلی همون زن قبل باشی باز تکرار میشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
حتما گوش کن به غلط کردن و اشتباه و گول خوردن شوهرت دل خوش نکن این انتخاب همسرت بوده پس نگو گول خورده ...

بله دقیقا همش ک ب گول خوردن نیس ب خودشم گفتم ن میبخشم ن فراموش میکنم چون دست خودم نیست و نمیتونم 

بله دقیقا همش ک ب گول خوردن نیس ب خودشم گفتم ن میبخشم ن فراموش میکنم چون دست خودم نیست و نمیتونم

بله عزیزم اگه اون زن شکایت نمی‌کرد شوهرت نه پشیمون میشن و نه شما می‌فهمیدی 

خیانت کردن یک انتخاب هست 

یعنی خودش خواسته و اینکار رو کرده 

الآنم اینا رو گفتم تا چشمات باز بشه و الان که دوران طلایی بعد خیانت هست بدونی چکار کنی 

مثلاً حتما باید به چیزی ازش بگیری مثلا حق طلاق و..

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بله عزیزم اگه اون زن شکایت نمی‌کرد شوهرت نه پشیمون میشن و نه شما می‌فهمیدی خیانت کردن یک انتخاب هست ...

چه فایده داره چیزی بگیرم باید ب مظلومیت من رحم میکرد ک نکرده تا اخر عمرم تو این عذاب میمونم الان فقط دعا میکنم زودتر برگرده پیش بچه هاش 

چه فایده داره چیزی بگیرم باید ب مظلومیت من رحم میکرد ک نکرده تا اخر عمرم تو این عذاب میمونم الان فقط ...

عرب م می‌دونم الان احساس مهمه ولی این گرفتن به حس دادن تاوان بهش دست میده نباید راحت براش تموم بشه و بعدها اگه چیزی نبود ها

هر چی ی تاوان داره

عرب م می‌دونم الان احساس مهمه ولی این گرفتن به حس دادن تاوان بهش دست میده نباید راحت براش تموم بشه و ...

آره عزیزم خودشم میگ چیزی ب اسمم میزنه ایشالا ک خدا خودش کمک کنه بتونم ادامه بدم