2777
2789
عنوان

بچه ها روز پنج عمل بینی

98 بازدید | 12 پست

از روزای قبل ممکنه پف چشم بیشتر بشه؟در حدی ک طرف نتونع چشمشو باز کنه؟شما اگ عمل کردین چند روز بعد پف چشمتون خوابید ک تونستید خوب ببینید

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

لطفاً دوتا تاپیک آخرم رو گزارش بزنید 😭 😭 زدید لایک کنید براتون آیت الکرسی بخونم

کار قشنگی نبود

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پف رو که میگن طبیعیه گلا چقد عمل کردی قیمت چقدر شد

برا کسی پرسیدم 

خب بعد پنج روز ممکنه پف ب حدی بشه ک چشا باز نشع؟

من ده روز بعد عمل پف صورتم خوابید

روز پنج ب بعد ممکنه پف چشم بیشتر بشه؟در حدی ک چشم باز نشه 

چطور از افسردگی نجات پیدا کردی؟چیشد دوباره افسرده شدی؟

از مشکلاتم فاصله گرفتم بهشون فک نکردم تفریح کردم

ولی ذات من غمگین بودمع

از مشکلاتم فاصله گرفتم بهشون فک نکردم تفریح کردمولی ذات من غمگین بودمع

خیلی سخته،آدم نمیتونه همش فکرشو کنترل کنه،یا به چیزهای دیگه پناه ببره

به محض غافل شدن دوباره فکروخیال میاد سراغت آدم