2777
2789

تقریبا ۳/۴سال پسر عمه ام مدام از طریق خونوادش من رو از پدرم خواستگاری میکردن

رفتارش خیلییی ضایع بود راحت میشد علاقه اش رو فهمید..و پدرم فقط یه کلمه جدی و قاطع میگفت "نه"

اصلا به من نمیگفتن تا این اواخر کسی رو واسطه کردن بدون اطلاع خونوادم با خود من صحبت کنن و نظر خودم رو بدونن..و منم دلیل آوردم گفتم نه من دیگه خونشون اصلااااا نرفتم حتی جایی ک اونم بود نمیرفتم ک شاید کمک شه فراموش کنه از ذهنش بره

چون من هم سنم کم بود هم کلا دنیامون فرق داشت..من عاشق درس و دانشگاه و سرکار رفتن اون کلا مخالف این چیزا...جدای اون شغلش آزاد بود و اصلا مشخص نبود ثابت نبود یعنی...وجه خوبی هم نداشت(لطفا نپرسین)

گذشت دیگه ایشون اصلا ازدواج نکرد حتی خواستگاری ی دختر دیگه ام نرفت..

دیگه مهمونی خونه مام نمیومد..دیگه جایی ک من بودم نمیومد...حتی منم میدید خییلییی سرد سلام میداد رد میشد

امروز مادرجون خونه ما بودن .‌.مث اینکه اومده بودن دنبالش ببره خونه عمه..مامانم سر نماز بود من درو وا کردم..ی جوری هول شد..رفتارش استرسش..حتی ذوقشو نتونس پنهون کنه...معمولی احوالپرسی کردم ولی اون اصن انگار مث قبل شد...حتی من کار داشتم موند ک خداخافظی ام کنه باهام

راستش از عصری ذهنم درگیره...مقصر من بودم؟ 

من دلشو شکستم؟

بخدا ما اصن همهههه فکر و ذهنمون فرق داشت..محال بود بتونیم دووم بیاریم کنارهم

اکانت واگذار شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر نهدوست داشتن زوری که نمیشهولی کم پیش بیاد کسی اینقدر آدم رو دوست داشته باشه بهش جدی فکر کن راحت ...

هیچ جوره نمیتونیم کنارهم بمونیم...من نمیتونم از دانشگام..از آیندم بگذرم...خیلی تنهایی کشیدم خیلیی جون کندم...فقط این نیس اخلاق و رفتارمون فرق داره...واسه اون حتی رفیق داشتن هم مسخره اس و دوس نداره

اکانت واگذار شد

هیچ جوره نمیتونیم کنارهم بمونیم...من نمیتونم از دانشگام..از آیندم بگذرم...خیلی تنهایی کشیدم خیلیی جو ...

باهاش حرف بزن. شاید موافقت کنه با این چیزا. همینطوری بدون صحبت کردن نگو نه فرق داره فلان. 

باهاش حرف بزن. شاید موافقت کنه با این چیزا. همینطوری بدون صحبت کردن نگو نه فرق داره فلان.

فدات..قبول کن‌من خودش و خونوادشو بیشتر میشناسم..جدای اون‌حتی منم قبول کنم خونواده محاله قبول کنن

اکانت واگذار شد

چه قشنگ🥲 منم همچین کیسی داشتم از خودم روندم اون الانم مجرده حیف

عذاب وجدان داره خفم‌میکنه...من‌خودمم درد نرسیدنو کشیدم..سر ی ادم‌دیگه..شاید اصن تاوان همین بود..ولی از عصری عذاب وجدان داره خفم میکنه..دلم نمیخواس اون دردی ک‌من‌کشیدم این بدبخت تجربش کنه..

اکانت واگذار شد

عذاب وجدان داره خفم‌میکنه...من‌خودمم درد نرسیدنو کشیدم..سر ی ادم‌دیگه..شاید اصن تاوان همین بود..ولی ...

نمیدونم والا ولی به حرف بزرگترت گوش بده حتما چیزی میدونن نرم نشو

ولی خب اینکه یه نفر این همه سال از یادت نبره اینقد بخوادت خیلی خوبه

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

نمیدونم والا ولی به حرف بزرگترت گوش بده حتما چیزی میدونن نرم نشوولی خب اینکه یه نفر این همه سال از ی ...

نه صحبت سر این نیس ک نرم بشم و..

اخرکمتن تاپیکمم گفتم

فقط دلم براش سوخت..

اکانت واگذار شد