2777
2789

بعد چندین جلسه بهم میگه سیگار میکشه...

نمیدونم چرا هیچ واکنشی ندارم انگار اصلا برام مهم نیست (جدیدا احساساتمون نمیتونم تشخیص بدم حتی) 

پسر به شدت مومنی هست و مقید و هیچ کسیم نمیدونه میگفت خیلی وقتم هست میکشه ولی نمیدونم چجوریه که خانوادش نفهمیدن؟ چون خانوادش اومدن به ما میگن این بچه های ما اصلا اهل دود نیستن خیلیم با اطمینان میگفتن تا خودشم بهم نگفته بود منم متوجه نشدم (رنگ لب ، بو و..)

نمیدونم واقعا اصلا بهش نمیخورد

اولش بهم گفت قلیون میکشه که من گفتم نکنین بهتره و ...دیگه الان بعد چنددددین جلسه اومده بهم میگه اینطوری...

خدایا بهترین ها رو برای همه و من رقم بزن💫🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا چند جلسه ی دیگه حتما میاد میگه چیزای دیگم میکشه 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

جلسه بعد نیاد بگه مواد میکشم ول کن این از اولش پنهون کاری کرده از همه مهم تر خانوادش که نمیدونن بچشون چیکارس فردا میگن تقصیر زنشه بخدا ازین خانواده های سمی کم ندیدیم عیب بچهاشونو قایم میکنن میخوان یکی دیگرو بدبخت کنن

میخنـבم‌به‌ جهانے کہ‌غمش را بـہ رُخ ما میکشـد:)🖤