2777
2789
عنوان

مادرشوهر مرده هم ضرر میرسونه

433 بازدید | 25 پست

این زنیکه گور ب گور مرده اش هم ولمون نمیکنه هااااا

روزی ک گور ب گور شد گرفتن براش مراسم انچنانی گرفتن خداتومن خرج کردن اخر اومدن تقسیم بندی پول بین بچه ها!! دوتا دختراش و دوتا پسراش فرارکردن کلا ختم ننشون نیومدن که پولم ندن 

شوهرم پول نداشت دلم سوخت گفتم ی باره مادرشه از جیب خودم(پول مجردی اول عروسیمون بود) ۲۰ملیون پول دادم

فرض کن ما۲۰. خاهرشوهر پولداررررمم۲۰ ملیون!!!

بعداز مراسم کلا کات کردیم و بی چشم روها برگشتن گفتن کوه نکندی ک چی کردی مگ برا مراسم ما!!!

خلاصه از خودش ک فوت کرده نمیبینم ولی از دخترای عنش میبینم

الان هفته دیگ سالگردشه ما بکساله اونجا نرفتیم حالا ب شوهرم گفتن نفری ۱۰ بزاریم غذا بدیممم رستوران!!!!!

طبق تاپیکای قبلم پول نداریم اصلا

ازاین میسوزم ک شوهرم سادس و نریده بهشون

چرا باید بگی پول ندارم بهشون بگو نمیدم یکساله مرده بودین بیخاصیت ها

دلم میخاد خفشون کنم 

ببینمشون بهشون بگم زارررررت

انتظارایی دارن عن ها

😤😤😤😤😤

بعد میگین خوش بحالت ک مادرشوهرت مرده

لعنتی مرده اش خم واسمون شده دردسر

پوف اوق لعنت لعنت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارثی چیزی ب جا نذاشته از اون خرج کنید ؟

ن بابا من دارم میگم پول دفنش هم تقسیم شد

بعدش شوهرشم زندس ها🫥 شوهرش بی پول و زنده

اقا نداری نگیرر لامصب چراانقد ادعا دارن

بیچاره .فقط:خاک تو سر اونایی که میگن خوش به حالت مادرشوهرت مرده خودشون یعتی مادرشوهر نمیشن یا مادرشون مادرشوهر کسی نیست 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

سلام ببخشید عزیز اما چقدر سطح ادبیات بکار رفته تون دور از شخصیت یک زن حتی یک انسان .

والا تو این دوره زمونه پول بی ارزش ترین چیز شده قبلا میگفتی ده میلیون میگفتی اوههههه ده میلیون الان ده میلیون اندازه یک میلیون ده سال قبل .بحث ارزش پول نیست بحث ارزش یک مادر 

حالا امیدوارم خدا به خانواده اش صبر بده و خدا رحمت کنه ایشون 

سلام ببخشید عزیز اما چقدر سطح ادبیات بکار رفته تون دور از شخصیت یک زن حتی یک انسان .والا تو این دوره ...

والا به خدا پول ۲۰ تا غذاست .یعنی یه عمر ادم بچه بزرگ کنه بجه ش سالی:بیست تا غدا واسه خیرات نده .چقدر دنیا کثیف شده. خدا ادمو تو دنیا محتاج هیچ کس نکنه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

فقط با باباش اونم اوووه کاری باشه زنگ میزنخ ک اونم همیشه زنگ از طرف پدرشع ک فقطم واسه کارهههه

پول بده 

شوهرم با هیچکی تلفتی ام حرف نمیزنه

سر خاک مادرشم روزایی ک بقیه نیستن میره

باباش زنگ زده اینم جواب داده اینجور گفته

والا به خدا پول ۲۰ تا غذاست .یعنی یه عمر ادم بچه بزرگ کنه بجه ش سالی:بیست تا غدا واسه خیرات نده .چقد ...

چی میگی حاجی

من ک نمیتونم کلی ماجرا بازگو کنم

اون ب کفته شوهرم حتی بهش شیرخشکم‌ندادن اب قند دادن!!

واسه عروسیمون هییییچ

بعدش  پول غذای خودمون ب زور داریم بدست میاریم حالا ده ملبون بدیم واسه سالگررررد

ضمنا باباش کلا ی خونه داره خونش رو کرده بنام دخترش

خب همون دخترررررر خراب پول بده والا

🙁🙁🙁اگ برا خودتون بود اللن جر میدادین حالا فقط میخاین همه جا با اسی مخالف باشین وگرنه کدومتون ب مادرشوهر ۱۰ملیون دادین؟؟؟؟؟