2777
2789

زمان عمل و بعدش ب هیچ وجه سرت رو تکون نده

زیاد حرف نزن

چای و نسکافه زیاد بخور

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سزارین اولم خوب بود با درد کم و عوارض کن ...دومین سزارین یکسال پیش بود البته این دفعه خیلی درد داشتم و خیلی عوارضش روم موند..واینکه زایمان اول راحته و دومین زایمان سزارین خیلی سخته و دردهای بیشتر

من دوماه پیش سز شدم

با بیهوشی

همه چیز عالی بود از چیزی ک فکر میکردم راحت تر بود

تازه ن پمپ درد داشتم نه بیمارستان خصوصی بودم

فقط دکترم خوب بود

مراقبتاش اینه ک روز چهارم میری حموم پانسمان و آروم باز میکنی و با شامپو بچه میشوریش بعد با سشوار خشک میکنی

همین

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

من دوماه پیش سز شدمبا بیهوشیهمه چیز عالی بود از چیزی ک فکر میکردم راحت تر بودتازه ن پمپ درد داشتم نه ...

چرا بعضی هارو بی حس میکنن؟

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمان عمل و بعدش ب هیچ وجه سرت رو تکون ندهزیاد حرف نزنچای و نسکافه زیاد بخور

اگه با بی حسی باشه باید اینارو رعایت کنه من با بیهوشی بودم آروم آروم یکساعت بعد عمل نشستم بچه شیر دادم

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

سزارین اولم خوب بود با درد کم و عوارض کن ...دومین سزارین یکسال پیش بود البته این دفعه خیلی درد داشتم ...

من دومی اصلاحالیم نشد همون روزکه مرخص شدم کارای بچمو میکردم میگشتم قشنگ مامانم همش میگفت چرا نمیری استراحت کنی ولی اولی خیلی سختم بود تا ده روز

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

خوب بود بهتر از طبیعیه من قبل سزارین دوروز زایشگاه بستری بودم انقد معاینه ام کردن ک واقعا زخم شده بود نمیشد بهش دست زد 

بعد سزارین وقتی سوند در میارن میگن راه برو هرچی بیشتر راه بری زودتر سرپا میشی من ک برگردم عقب بازم انتخابم سزارینه 

پیش ما هرکی طبیعی زایمان کرده بعضیا رو بدجور بخیه زدن بعضیا افتادگی رحم گرفتن بعضیا بواسیر 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
منم از سزارین میترسم اینکه بعدش پاهام بی حس باشه یه حالی دارم.

حتما با بیهوشی برو

بی حسی عوارض خودشو دارا

سزارین اولم خوب بود با درد کم و عوارض کن ...دومین سزارین یکسال پیش بود البته این دفعه خیلی درد داشتم ...

من زایمان قبلیم طبیعی بود این فکر کنم سر بشم

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40