2777
2789
عنوان

شوهرم هپاتیت ب داره دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 31 پست
همین دکتر عمومی؟

شما هم ممکنه مبتلا بشی. با رابطه ج. میدونستی؟ 

نه با ریش تراش انتقال پیدا نمیکنه نگران نباش. ویروس‌ بیرون از بدن زود از بین میره و اینکه دخترت بدو تولد واکسن زده. مشکلی پیش نمیاد

نمیدونید ویروس چقدر زنده میمونه نزدیک ۱۵ روز پیش اونجاست ریش تراش

نه بابا فکر نکنم ویروس اینقدر زنده باشه 

ویروس ایدز کمتر از یک دقیقه زندس 

هپاتیت بیشتره ولی ۱۵ روز دیگه فکر نکنم زنده باشه 

بعدم از وسیله برقی اینجوری فکر نکنم مننقل بشه بازم با دکتر مشورت کن 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه معلومه که نگرفته.بچه به دنیا بیاد واکسنشو براش میزنن.

مگه اطلاعات راجع به بیماری همسرت نداری که بچه دار شدی.همسر منم مبتلاس ولی بیماری توی بدنش خاموشه

ولی قبل بارداری یه دوره ۶ ماهه واکسناشو زدم و بعد تست کردم مقاومت بدنمو دربرابر ویروس

بعد باردار شدم .اصلا مشکلی نداره که 

نه بابا فکر نکنم ویروس اینقدر زنده باشه ویروس ایدز کمتر از یک دقیقه زندس هپاتیت بیشتره ولی ۱۵ روز دی ...

وسیله برقی نیست که تیغه

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
نگفتی ریش تراش مگه یا من اشنباه متوجه شدم

ریش تراشه دیگه اسمش چیه پس اونکه تیغ میزارن روش؟ شبیه ژییلته

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
وسیله برقی نیست که تیغه

اهان الان دیدم خورده به تیغش 

ولی بازم فکر نکنم الوده باشه اینجوری 

من حودم وسواس شدید دارم خیلی تحقیق گردم البته من درمورد ایدز 

هپاتیتو خیلی نمیدونم 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

اهان الان دیدم خورده به تیغش ولی بازم فکر نکنم الوده باشه اینجوری من حودم وسواس شدید دارم خیلی تحقیق ...

مممنونم گل مهر جان 

پاشم برم دکتر