2777
2789
عنوان

کدبانوها بیایید کشک

1924 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

من همیشه واسه آش از کشک پاستوریزه استفاده میکردم

حالا از این خشکا اوردم چجور بتید استفاده کنم

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی کشک محلی؟ باید چند روز بزاری تو آب بمونه و هی آبشو عوض کنی تا شوریش گرفته شه.وقتی نرم شد بریز ...

یعنی نمیشه حالا استفاده کنم؟؟؟؟

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
برو کشکتو بساب 😂

بعد ؟؟؟

بسابش دیگه😊😊😊

بعدش؟؟؟

یعنی نمیشه حالا استفاده کنم؟؟؟؟

ولله یبار من همین کشکا رو جوشوندم نرم شد بعد او مخلوط کن ریختم بعد تو مخلوط کن بعد هم کله جوش باش پختم اینقدررررررر شور بود که نگوووو .به مامانم که گفتم گفت باید چند روز تو آب بمونه هی آبشو عوض کرد.کشکای محلی سمت ما که ایجوریه.

بعدش؟؟؟

بزار یکم خیس بخورن ابشو عوض کن یکم آب بریز روشون تو این سطلای ماست با یه چوب استوانه ای  تمییییزززز قشنگ بیافت به جون کشکا ضربه بزن قشنگ سابیده میشه دون دونم نمیشه بعد بریز تو یه ظرف درشم ببند هروقت خواستی استفاده کن عزیزم😊😊😊

بزار یکم خیس بخورن ابشو عوض کن یکم آب بریز روشون تو این سطلای ماست با یه چوب استوانه ای  تمیییی ...

مرسی عزیزم

بعد ؟؟؟

باید از این کاسه های مخصوص بگیری؛ با اونا بسابی. تو گوگل بزن میاد برات مراحلش. مامان منم میسابید خیلییی از بازاریا بهتره

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒