2777
2789
عنوان

زایمان

97 بازدید | 16 پست

خیلی استرس دارم حتی دعا میکنم بمیرم که به زایمان نرسم😭😭😭😭چیکار کنم هیچ شوق و ذوقی ندارم واسش...

حتی هنوز اسم بچتون انتخاب نکردم چیکار کنم🥲😭

میدونم بعد زایمان کمکی ندارم مامانم نیستش خواهرم ندارم 

حس میکنم بچم هیچ آینده ای نداره با این خانواده.....چیکار کنم

آخی چرا

تو و شوهرت هستین 

خیلی ها کسی کنارشون نیس دور از خانواده هستن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرس برای خودت و بچه خوب نیست. از خدا بخاه بچه ارومی باشه بزرگ کردنش برات شیرین بشع

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

توکه میبینی خانواده نداری پس سعی کن نزاری بچت مثل خودت باشه  ازالان دوسش داشته باش و هواشو داشته باش 

یه اسم خوشگل انتخاب کن هرکاری ک میبینی حالتو خوب میکنه انجام بده

اولویت شوهرم خانوادشه و اذیت میکنه

مگه میشه نسبت ب بچش حس نداشته باشه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

حس‌میکنم نمیتونیم آینده خوبی براش بسازیم

این حسو تقریبا همه باردار تجربه میکنن

هر چقدر هم تلاش کنی براش باز استرس و عذاب وجدان داری نکنه دارم کم میذارم براش

حس‌میکنم نمیتونیم آینده خوبی براش بسازیم

پدر مادر تأثیر دارن تو آینده بچه ولی خود بچه از همه چی مهمتره که برای آینده خودش هدفهاش تلاش کنه نگران اون موقع نباش الان دیگه کار از کار گذشته

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

نمیگم حس نداره ولی اولویت اونان حتی الان که باردارم

بدنیا بیاد ببینتش مطمئن باش نمیتونه دیگه دل بکنه ازش