2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

لیست که ندارم ولی زیاده روی نکن وسایل ضروری رو بخر بقیش بده طلا پس انداز کن

ممنون عزیزم والا همین چیزای ضروری هم بخرم هنر کردم با این وضع اقتصادی

حواست به قهوه ات نباشه سرد میشه): چه برسه به اونی که دوستش داری

وسایل اشپزخونه کاربردش همونه ققط مارک و مدل فرق کرده

ممنون عزیزم منظورم همون مارک و مدل بود چون خواهر شوهرم میگفت سرویس قابلمه دیگه تفلون و اینا مد نیست استیل امده تو اینحوری بخر میخواستم ببینم بقیه چجوری میخرن

همزن با کاسه بگیر چرخشی باشه غذا ساز حرفه ای مثل فیلیپساجاق گاز فر بگیر اگه میتونی توکار بزن وسیله خ ...

دقیقا حاضرم ایرانی بخرم بی کیفیت ولی پول به وسایل فیک ندم 

مرسی عزیزم از راهنماییت🌸

ممنون عزیزم منظورم همون مارک و مدل بود چون خواهر شوهرم میگفت سرویس قابلمه دیگه تفلون و اینا مد نیست ...

استیل باید با حرارت ملایم باشه اگه شعله زیاد باشه یا میسوزه یا ته میگیره

قابلمه جنس گرانیتی سرایمیکی بخر از اونایی که دسته قابلمه از جنس خودشه پلاستیک نباشه چون حرارت بهش بخوره دستش میسوزه

چای ساز روهمی بگیر کتری قوری هم اگه گرفتی کتریش استیل بگیر قوریش چینی باشه چون چایی تو قوری استیل بد رنگ میشه کفگیر ملاقه هم از این سیلیکونی جدیدا بگیر

استیل باید با حرارت ملایم باشه اگه شعله زیاد باشه یا میسوزه یا ته میگیرهقابلمه جنس گرانیتی سرایمیکی ...

احتمالا چای ساز نگیرم چون فایده نداره نه من میخورم نه شوهرم کتری ساده میگیرم برای مهمون و قهوه ساز

سیلیکونی نمیسوزه؟