2777
2789

من چند روز پیش النگومو فروختم برای چک همسرم  امروز سالگرد ازدواجمون هست  همسرم بیرون بود آمد خونه من شوکه شدم یک کیک خوشگل. و یک هدیه خیلی خاص اولین تولد بعد از ازدواجمون همسرم یک ساعت برام گرفت خیلی دوسش داشتم توی مسافرت گم شد خیلی ناراحت بودم خیلی امروز همسرم بهتر از اون ساعت رو برام گرفته بااینکه خیلی گرون شده بود و می‌دونم دستش خیلی تنگه ولی برام گرفته من از صبح خیلی کار داشتم وقت نکردم حتی ناهار خوبی درست کنم

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

نمی‌دونم برای همسرم کادو بگیرم یان ولی حس میکنم همش منتظر بود گفتم ببخشید من نرسیدم نشد گفت اشکال نداره معمولا فقط تو منو سوپرایز میکردی عادت ندارم بهش

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزممممم همیشه به سوپرایززز🌝💗💗بمونید برا هم

ممنونم عزیزم 

کنارهم سالهای سال خوشبخت باشیدافرین جفتتون دل همو شاد کردین

ممنونم عزیزم 

عزیزم هرروز خوشبخت تر از دیروز ایشالا🥰

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

اسی پروفت خودتی؟

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

نمیخوام فیک بزنمولی اولاش سالگرد ازدواج بود یهو شد اولین تولد

اولین تولدم اون ساعت رو خرید ومن گم کردم اون ساعت رو خیلی دوست داشتم اون ساعتو و دیگه نتونستم بخرم و همسرم امروز بهتر از اون ساعت رو برام خرید