2777
2789
عنوان

چرااااا اینکارو باهام کرد😭

55 بازدید | 4 پست

صبح بلند شدم رفتم وسایل کیک خریدم خیلی‌ هم گرون شد ولی ذوق داشتم با همه ذوقم برای نامزدم کیک درست کردم شکلاتی خیس بعد بردم براش وقتی برگشتم خونه زنگ زد گفت داشت برمیگشت خونه کیک رو جا گذاشت و یادش رفت کیک رو ببره خونه ولی ازم عذرخواهی کرد چندبار

قبلا هم براش کیک خامه ای درست کرده بودم هرچی زنگ زدم جواب نداده بود شبش گفته بود خوابش برده

انقدر گریه کردم امروز هر دوبار ذوقم کور شد و دلم شکست

شما بودید چیکار‌ میکردید؟

متعهد به یک قلب تا ابد، مرد من رضام🩷💍

دیگه ازاین کارا نکنیا بکنی خودم موهاتو میکشم پسره بی لیاقت

فقط 36 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

دیگه ازاین کارا نکنیا بکنی خودم موهاتو میکشم پسره بی لیاقت

خیلی دلم شکست با اینکه خیلی عذرخواهی‌ کرد ولی دیگه دلم نمیخواد براش چیزی درست کنم

متعهد به یک قلب تا ابد، مرد من رضام🩷💍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی دلم شکست با اینکه خیلی عذرخواهی‌ کرد ولی دیگه دلم نمیخواد براش چیزی درست کنم

آفرین دیگه نکن لیاقت نداره

فقط 36 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶