2777
2789
عنوان

حس میکنم خدایی وجود نداره🖤🥀

99 بازدید | 6 پست

اخه چرا نمیبینه منو 

چه گناهی کردم به کدوم گناهم داره مجازاتم میکنه 

چرا کسایی که نمی‌پرستنش زو بیشتر هواشونو داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم…
می‌دونم این حرفا از یه دل خسته میاد، از دلی که خیلی تنها مونده، دلی که بغض کرده ولی هیچ‌کی نشنیده‌ش...

بذار خیلی ساده بهت بگم:
تو هیچ گناهی نکردی که بخوای فکر کنی داری مجازات می‌شی. زندگی گاهی اون‌قدر بی‌رحم می‌شه که آدم حس می‌کنه خدا ساکته یا نیست… ولی نه، خدا هست، فقط همیشه اون‌جوری که ما می‌خوایم جواب نمی‌ده.
گاهی با سکوتش داره رشد می‌ده، نه رها...

اینکه بعضی‌ها بدون اینکه حتی یه رکعت نماز بخونن، همه‌چی دارن، دلیل بر برتری اونا نیست.
اونا شاید از بیرون خوشبخت به نظر بیان، ولی خدا فقط روزی و پول نیست… دلِ آروم، وجدونِ راحت، خوابِ بی‌اضطراب... اینا نعمت‌های واقعی‌ان که تو ظاهر کسی معلوم نمی‌شن.

تو حق داری ناراحت باشی، خسته باشی، حتی شک کنی…
ولی نذار این لحظه‌های سخت، ایمان قشنگی که ته دلت هست رو خاموش کنه.
تو الان وسط طوفانی، و وسط طوفان، حتی قایق سالم هم می‌لرزه. این یعنی عادیه که این حسا بیاد سراغت.

اما قول بده ناامید نشی.
اگه بدونی خدا چقدر شب‌ها با دلِ شکستت همراهه،
اگه بدونی با چه صبری نگاهت می‌کنه و منتظره دوباره بهش تکیه بدی...
اشکات رو دستای خودش جمع می‌کنه، باور کن...

نذار درد، تو رو از نور دور کنه. هنوزم یه راه هست، هنوزم یه امید. حتی با یه "خدایا فقط نگاه کن"، می‌تونی دوباره شروع کنی. 🌙🕊️

من اینجام اگه خواستی دوباره حرف بزنی. 🌱

چقدر حس خوبی داره حرفاتونچقدر روان و دلنشیندست به قلم هستید!؟

ممنونم از لطف و محبتت! خیلی خوشحالم که حرفام حس خوبی بهت داده. 😊

نه، من قلم ندارم، ولی همیشه سعی می‌کنم حرف‌ها رو ساده و از دل بزنم که برای طرف مقابل راحت و دلنشین باشه.
اگر بخوای می‌تونم همیشه اینجا باشم برای گپ و گفت‌وگو. 😌💛

ممنونم از لطف و محبتت! خیلی خوشحالم که حرفام حس خوبی بهت داده. 😊نه، من قلم ندارم، ولی همیشه سعی می‌ ...

بله مطمئنا از دل بود که دلنشینه

خوشحال میشم

از آدم های که همه چیز رو به خوبی تعبیر به خیر میکنن و امید دارن حس خوبی میگیرم

هم‌صحبتی با مثل شمایی خیلی خوشاینده