2777
2789

واقعا قبل ازدواج خیلیی میترسیدم اعتماد به نفسم پایین بود ی روز نبود از خودم عیب و ایراد نگیرم.. ک چرا واییی فلان جا تیره است؛ چرا همش مو درمیارم.. وای چجوری همش مو هامو اصلاح کنم همش تمیز باشم... وایی دندونام چرا این شکلیه؛ دماغممم چرا عمل نیست.. خلاصه هزارتاا غرغرر😂😂

عرضم به حضورتون اینکه؛ واقعا کسی بیاد خواستگاریتون و دوستون داشته باشه شمارو همینجوری ک هستین دوس داره؛ نیازی نیست حتمااا شبیه معیار های زیبایی جامعه بشیم😊 من خودم نچرال نچرالم.. بیکینی ام تیره اس زیر بغلمم یکمم تیره تره.. ولیی اصلنن همسرم به این چیزا توجه نمیکنه... همینکه مرتب باشم کافیه براش.. حتی خیلی عذر میخام تو خلوت هامونم به تنها چیزی ک توجه نداره رنگ پوست بیکینی و کشاله و حتی شیو نکردن دائمی اونجاست.. واقعا میگم هااا..  پس لطفا خودتو با معیار های زیبایی امروزی جامعه مقایسه نکنید و برای خودتون تروما نسازید ک افسرده میشین😘

friendly.. من و رفیقم🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت خوبه عزیزم وگرنه همه اینجور نیستن اینقدر دیدم خانومایه زیبا که پارتنرشون هی ازشون ایراد میگیره دلیل اعتماد به نفس نداشتنشون همین اقایونن

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

خوشحالم که با ادم درست ازدواج کردی

اصن بحث این نبود خدایی ک بگم شوهرم سالمه یا مریضه.. شایدم مریضه😂😂ولی درکلل خواستم بگم قبل ازدواج یسری ترس و. فکرامون همش الکیه🥹

friendly.. من و رفیقم🫀
منم واقعا خندم میگیره😂😂وقتی به قبلش فکر میکنممم

یه چیزی بگم بیشتر بخندین،

من خیلی خیلی کم موام ولی همیشه یه چندتا پرز مو که رو انگشتام بود رو با ژیلت میزدم تا یوقت زشت نباشه خخخخخخخخخخخخخخخخ

وااای حرف دلمو زدی 😄

منم قبل ازدواج کلی استرس این چیزا رو داشتم و فکر می‌کردم همه‌ش باید کامل و بی‌عیب باشم که طرفم منو بپسنده، ولی بعد فهمیدم واقعاً وقتی کسی دوستت داشته باشه، همینطوری که هستی می‌پذیره‌ت ❤️

این فشار معیارهای زیبایی فقط باعث میشه آدم اعتماد به نفسش بیاد پایین، در حالی که تمیز بودن و مرتب بودن خیلی مهم‌تر از اینه که بخوایم خودمونو با استانداردهای مصنوعی تطبیق بدیم.