اگه تایپک زدم یعنی یه مشکلی دارم میخوام حلش کنم نیازی نیست شما بیای مزه بپرونی یا بیهوده گوی کنی و یا مسخره کنی بعدم بخوای توهین کنی منم بلدم اما به خاطر خودم کوتاه میام چون نمیخوام فکرم درگیر امثال تو باشع اگه هدفت از اومدن به تاپیکم کمک نیست پس غلط میکنی میای نظرمیدی!
ما قرار بود پنکه شارژی بخریم اون مدلی ک میخواستیم چن روز پیش تموم شد
مدل ضعیف تر داشت با قیمت پایین تر ک نخریدیم راحت ۲ساعت قابل استفاده هست
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما قرار بود پنکه شارژی بخریم اون مدلی ک میخواستیم چن روز پیش تموم شدمدل ضعیف تر داشت با قیمت پایین ت ...
اره به مدل دیجی کالا وباسلام هست زیر 500
اگه تایپک زدم یعنی یه مشکلی دارم میخوام حلش کنم نیازی نیست شما بیای مزه بپرونی یا بیهوده گوی کنی و یا مسخره کنی بعدم بخوای توهین کنی منم بلدم اما به خاطر خودم کوتاه میام چون نمیخوام فکرم درگیر امثال تو باشع اگه هدفت از اومدن به تاپیکم کمک نیست پس غلط میکنی میای نظرمیدی!
حتی بادبزن دستیم نداریم و مثل چی گرمه هر بار که برق میره تا ۷ ۸ ساعت بعدش آب نداریم تا آب میاد و یخو ...
وضعیت همه همینه 😓من بچم کوچیکه میخوابه برق میره عرق میکنه میخوام براش یه چیزی بگیرم
اونی ک ما میخواستیم ۲تومن بود . تازه داخل بازار تهران
اون متفرقه ۸۰۰ اینطورا
همسرم گفت یا باید همون مدل رو دیجی پیدا کنیم یا از ی جای مخصوص تو بازار
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
اونی ک ما میخواستیم ۲تومن بود . تازه داخل بازار تهراناون متفرقه ۸۰۰ اینطوراهمسرم گفت یا باید همون مد ...
انشالله که پیداکنید و کاراییش خوب باشه
اگه ان شالله این هفته ها خریدیم حتما مارک و قیمتش رو بهتون میگم😅
شمام اگه از مارکی راصی بودید بگید ک ما هم بدونیم