2777
2789
عنوان

سوال از قانون جذب

127 بازدید | 22 پست

بچه ها من با یه نفر در ارتباطم. دلم میخواد باهاش برم بیرون و ببینمش یعنی دلم میخواد خودش پیشنهاد بیرون رفتن بده......به نظرتون چجوری میتونم از قانون جذب برای این موضوع استفاده کنم؟ تجربه این مدلی داشتید بجه ها؟(نظر منفی ندید لطفا)

هی تصور کنی باهاش در ارتباطی یا هی دیتی رو تصور کنی که باهاشی

یعنی یجوری تو ذهنت هی به این فک کن که الان رفتی دیت و برگشتی هی به لحظاتتون فک کن هی تصور کن هستش دیت رفتین

یا هی تصور کن پیام داده نمیتونی چطور جوابش بدی

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من تجربه داشتم همون آدم مد نظرم رو جذب کردم تو زندگیم با اینکه از قبل نمیشناختم حالا مورد شما یکم فرق داره من کتاب راز راندا برن رو خوندم مستند دوبله اش هم آپارات هست ولی خب کتابش جزئیاتش بیشتره 

هی تصور کنی باهاش در ارتباطی یا هی دیتی رو تصور کنی که باهاشییعنی یجوری تو ذهنت هی به این فک کن که ا ...

با هم در ارتباط هستیم هر روز چت میکنیم ولی دلم می‌خواد با هم بریم بیرون🥺

ببین من تجربه داشتم همون آدم مد نظرم رو جذب کردم تو زندگیم با اینکه از قبل نمیشناختم حالا مورد شما ی ...

از قبل نمیشناختیش؟ یعنی رابطه دلخواهت رو جذب کردی؟ توذوخدا تعریف کن😍😍

با هم در ارتباط هستیم هر روز چت میکنیم ولی دلم می‌خواد با هم بریم بیرون🥺

پس تجسم کن بیرونین

یا تجسم کن رفتی دیت برگشتی تصوراتو در قالب تجدید خاطره انجام بده

پس تجسم کن بیرونینیا تجسم کن رفتی دیت برگشتی تصوراتو در قالب تجدید خاطره انجام بده

میدونی وقتی تصور می‌کنم خیلی ناامیدم همش میگم اون که پیشنهاد بیرون رفتن نمیده به نظرت تاثیر داره ؟ میشه؟🙈

از قبل نمیشناختیش؟ یعنی رابطه دلخواهت رو جذب کردی؟ توذوخدا تعریف کن😍😍

نه نمیشناختم اون موقع با اکسم تو رابطه بودم اونم پسر خیلی خوب بود ولی یه سری شرایط واسه ادامه دادن رابطه نبود من از قبل کتاب رو تو نمایشگاه خریده بودم ولی فرصت مطالعه اش نداشتم گفتم برم بخونم چیه اصلا دیگه هر چی میخوندم واقعا واسم شگفت انگیز تر میشد کامل خوندم بعدش فیلمش هم دیدم گفتم امتحان کنم مثلا من از پارتنرم چه خواسته هایی دارم الان از رابطه چی میخوام اینا بعدش ۲ یا ۳ ماه بعد رفتم یه جایی واسه کارورزی همسرم کارمند اونجا بود با هم آشنا شدیم یعنی همون وقتی دیدمش فهمیدم خودشه 😅

میدونی وقتی تصور می‌کنم خیلی ناامیدم همش میگم اون که پیشنهاد بیرون رفتن نمیده به نظرت تاثیر داره ؟ م ...

همین اینجوری گفتنت نه میاره تو کار قانون جذب اتفاق نمیوفته

برای جذب هرچیزی اول باید باور کنی که بدستش آوردی

خودش کم کم جذب میشه

نه نمیشناختم اون موقع با اکسم تو رابطه بودم اونم پسر خیلی خوب بود ولی یه سری شرایط واسه ادامه دادن ر ...

وای ای جونم چه هیجان انگیز خوشبخت شی عروس😘😘یه سوال بعد اینکه قانون جذب رو یاد گرفتی هیچوقت نخواستی طرف قبلی زندگیت برگزده یا رابطه ات رو با اون دوباره بسازی ؟