2777
2789

من اصلا از برند ساعت سر در نمیارم چون تا حالا نخریدم کلا

یه ساعت فروشی تو شهرمون رفتم گفت برندای معتبر از ۲۰تومن به بالاست ولی یه سری ساعت موتور ژاپن داشت که گفت کیفیت خوبی دارن ولی اصل نیستن و تو رنج ۵الی ۶ تومن بودن بعد مارکی که روشون حک شده بود سیکو الگانس و کولبرت بود. بنظرتون کدومشون رو بخرم؟ ارزش داره انقد برای ساعت فیک هزینه کنم؟ البته اینم بگم ظاهر و کیفیت خوبی داشتن با اون مدلای ۶۰۰تومنی تو اینستا خیلی فرق دارن و اصلا قابل مقایسه نیستن

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

من خیلی به برند ساعت توجه نمیکنم همین که خوشم بیاد میخرم

سه چهار سال پیش یه ساعت خریدم ۳ تومن هنوزم مثل روز اولش

به نظرم همین که به دستت بیاد و خودتم دوسش داشته باشی کافیه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

من خیلی به برند ساعت توجه نمیکنم همین که خوشم بیاد میخرمسه چهار سال پیش یه ساعت خریدم ۳ تومن هنوزم م ...

خوب کیفیتش مهمه الان شما میگی بعد چند سال هنوزم قشنگه پس حتما خوب بوده

من چون ساعت شناس نیستم میترسم تو پاچم بره🥸😂

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.