2777
2789
عنوان

امروز به پدر شوهرم سلام کرد روشو کرد اونور جواب نداد دلم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 45 پست
توی خونه چند طبقه حیاط مشترکه متاسفانه باهاشون چشم تو چشم میشم

چقد بد اختیار زندگی نداره ادم خیلی سخته خدابدادت برسه.... خودم بعد ۱۲سال ساختمان مشترک دیگ خونه جداشذیم الان معنی زندگی میفهمم اینکه هرجابرم بیام فضولی درکار نیس هرچی بخریم کسی چشماش تیز نمیکنه چخبره وااای الان ارامشو درک میکنم خدا صبرت بدع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک قبلیت منم بودم خوندممقصر شوهرته ک ازت حمایت نمیکنه و خاهرش سوارت شده و هرجور دلشون میخاد با تو ...

شوهرم تنها هستیم و حالش خوب باشه قربون صدقم میره و میگه بدون تو میمیرم و تو ساده ترین زن دنیایی ، ولی وقتی توی جمع خانوادش هستیم برای رضایت اونا که نگن زن ذلیل اخلاقش زمین تا آسمون فرق می‌کنه بهم محل نمیده یا با صدای بلند باهام حرف میزنه یا عصبیه برای همین خانوادش فکر میکنن با من خوب نیس یا مرد سالاره خوششون میاد 

چقد بد اختیار زندگی نداره ادم خیلی سخته خدابدادت برسه.... خودم بعد ۱۲سال ساختمان مشترک دیگ خونه جداش ...

ما اصلا هرجا میریم با خانوادش میریم و میایم یا شوهرم تا پارک محله هم بریم خواهر شوهرم و بچه هاش همیشه باما هستن ، کلا مسافرت یا تفریح تنهایی نداریم همیشه باخانوادش هستیم تنها جایی که تنها میرم خونه مادرمه 

اسی توم این کارو نکنی😂

ماجرای قتل عام ۳۴ نفر از فامیل شوهر در سعادت آباد

داشتم اینو می‌خوندم

خبر داغ امروز 

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

اسی توم این کارو نکنی😂ماجرای قتل عام ۳۴ نفر از فامیل شوهر در سعادت آبادداشتم اینو می‌خوندمخبر داغ ا ...

والا خون اینا حلاله 😁

هفت سال بهترین سال های زندگیم از دست رفت ، من انعطاف پذیری هستم یعنی خودم رو زود با شرایط وفق میدم و باهمه جور آدمی کنار میام و سیاست سکوت در پیش میگیرم ولی توی این هفت سال پیر شدم موهام سفید شد 

عزیزم یه نمازی هست ،فکر کنن چهارشنبه ی آخر ماه صفربه نیت خانه دار شدن بخونشمن انجام دادم و برام اتفا ...

حتما میخونم انشالله خونه دار بشیم، شما هم برام دعاکن خواهش میکنم 

والا خون اینا حلاله 😁هفت سال بهترین سال های زندگیم از دست رفت ، من انعطاف پذیری هستم یعنی خودم رو ز ...

می‌دونم چون منم تو سه چهار سال سلامت روانم‌رو به باد دادم

امروزم اعصابم‌خراب شد از شوهرم 

گفتم تو هیچ کاری تو زندگی نمیکنی همش شل و ول افتادی گوشه خونه فقط یک کار رو محکم داشت وایسادی اونم اینه که منو گرفتی بدبخت کردی😂😂😂😂😂

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

ما اصلا هرجا میریم با خانوادش میریم و میایم یا شوهرم تا پارک محله هم بریم خواهر شوهرم و بچه هاش همیش ...

باور میکنی منم همینجور بودم ننش دُم مابود.. گذشت و شوهرم سرزمین با ننش و اینا بدشدچشمشون نداره  دیگ نمیان هرجابریم راحت شدم خداکمکم کرد انشالا کمکت کنه خدا