2777
2789

خانوما من ۶ ساله بینیم عمل کردم و الان باردارم ولی تو بارداریم یجوری شده که اصلا نمیتونم با بینیم نفس بکشم و همش داخل بینیم خشک میشه و واقعا بعضی وقتا احساس خفگی میکنم

کسی بوده اینجوری باشه؟چیکار کنم؟

باید می‌زدی باردار و بچه دار های دماغ عمل کرده

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه من قشنگ دماغم دوبرابر شد یه ورمی داشت

ولی تنفسم خوب بود

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

سرم بگیر شستشو بده شاید خوب شدی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

وای نه تو بارداری پماد آ اصلا استفاده نکن مخصوصا ماه های اول بچه رو لب شکری میکنه

عزیزم بهتره تحقیق کنی 

پماد ویتامین A بصورت موضعی مصرف میشه و جذب برای خون نداره در نتیجه موجب مشکل نمیشه 

اون ک ضرر داره ویتامین آ خوراکی به حد زیاد هست

عزیزم بهتره تحقیق کنی پماد ویتامین A بصورت موضعی مصرف میشه و جذب برای خون نداره در نتیجه موجب مشکل ن ...

عزیزم پزشک متخصصم این‌جمله رو گفته 

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40