2777
2789
عنوان

کیا میدونن

90 بازدید | 14 پست

چ ازمایشی باید بدم ک بفهمم مشکل هورمونی دارم یا نه

ازمایش هورمونی با چکاب کامل فرق دارع؟؟؟ 

چون من چکاب کامل دادم خدارو شکر اوکی بودم

ولی از کجا باید بفهمم ک مشکل هورمونی دارم یا نه

آزمایش چکاب کلی هستش و برای سلامت عمومیه بدنه

و با آزمایش هورمون فرق داره

باید به دکتر بگی برات آزمایش هورمون های بدنتو بنویسه

مشکلات هورمونی در کل عادی نبودن توی روزمره هستش

مثل 

خستگی و بی حوصله بودن و پریود نامنظم و بی انرژی بودن و مشکلات پوستی مثل جوش 

استرسی بودن 

موهای ناسالم و وز و ریزش مو

کلا توی روزمره زندگی عادی نداری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایش چکاب کلی هستش و برای سلامت عمومیه بدنهو با آزمایش هورمون فرق دارهباید به دکتر بگی برات آزمایش ...

من تمام این علائم رو دارم 

عصبی، بیقرار، پرخاشگر، افسردع

حالم بده دائما استرس دارم 

واقعا دارم نابود میشم

من عادت ماهانه ام نامنظم بود سونو و آزمایشگاه هورمونی رفتم یک وخورده ای پول آزمایش دادم

چقد خوب من ازمایشچکاب کامل بدون ازمایش هورمون شد یکو دویست، سونومم تقریبا چهارصدو خورده ای 

اینم بگم ما تکمیلی دانا هستیم همش رایگان شد برام

من تمام این علائم رو دارم عصبی، بیقرار، پرخاشگر، افسردعحالم بده دائما استرس دارم واقعا دارم نابود می ...

پس حتما آزمایش هورمونی بده

اگه دکتر و اینا حوصله نداری بری....شروع کن پیاده روی روزی نیم ساعت

سالم خوری و رژیم بدون قند و چربی

حتما خوراکی های منیزیوم دار بخور خیلی کمکت میکنه، اگه خواستی میتونی قرص منیزیوم از داروخونه بگیری 

هر روز مدیتیشن و نفس عمیق مدت زمانش بستگی به آروم شدنت داره و اینکه تمرکز داشته باشی سریعتر آروم میشی

به خودت انگیزه و حس خوب بده بدون اراده ی تو میتونه کوه رو جابه جا کنه🙋‍♀️

پس حتما آزمایش هورمونی بدهاگه دکتر و اینا حوصله نداری بری....شروع کن پیاده روی روزی نیم ساعتسالم خور ...

مرسی بابت توضیحاتت عزیزه دلم و مرشی بابت اینکا وقت گذاشتی، یکماهه وقت نمیکنم باشگاه برم، قرص منیزیومم میخورم فداتشم، توکل بر خدا ببینم چطور میشه