2777
2789

چندبن تا کلاس رفتم یاد نگرفتم 

یاد گرفتم جوری نبوده کار بکنم باش 

مثلا آرایشگری یاد گرفتم 

اما از پس مشتری بر نمیام

چیکار بکنم

ادمینی یاد گرفتم اما اونقدر خفن نیستم

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم درخواست دوستی ندید جواب نمیدم

یادگیری اول راهه

تمرین زیاد وسط و آخر کار

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یادگیری اول راههتمرین زیاد وسط و آخر کار

من هروقت پروفایل شما رو میبینم از زندگی سیر میشم 😂

حدتو تا جایی بدون که نخوام بگم به تو چه. تا اطلاع ثانوی چون حوصله ی بحث ندارم در تمام موارد حق با شماست.                                       

اگر تو ارتباط اجتماعی و فروش خوب نیستی هنرهای دستی که علاقه داری دنبال کن 

مهارت اینجوریه که نباید نا امید بشی و تکرار و تمرین کنی ادامه بدی تا استاد بشی 

هرکسی استعدادش فرق میکنه ولی مهارت و موندن تو یک رشته تا استاد بشی زمانبره باید صبر کنی

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

من هروقت پروفایل شما رو میبینم از زندگی سیر میشم 😂

🫣😂😂ببخشید ولی خودم عاشقشم

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

مشکلت اینه که زود جا میزنی از این شاخه به اون شاخه میپری

هیچ کاری اولش اونقدر حرفه ای و پر درآمد نیست باید کم کم اشکال کارت رو بگیری کلی کلیپ آموزشش نگاه  کن خودت رو بکش بالا

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو