2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون موادی که معمول هست دیگه نون پیتزا ،سس ،قارچ ،گوشت چرخ‌کرده یا مرغ ریش شده ،ژامبون ،ذرت،پنیر پیتزا،دما هم رو ۱۸۰ ۴۵ دقیقه ،نیم ساعت حرارت از پایین بزنه یه ربع آخر از بالا

همون موادی که معمول هست دیگه نون پیتزا ،سس ،قارچ ،گوشت چرخ‌کرده یا مرغ ریش شده ،ژامبون ،ذرت،پنیر پیت ...

اینجوری بلد نیستم ک طرز تهیه کاملشو میخام حتی چیو اول بریزم چیو آخر از هرکدوم چقد کلا هیچیشو نمیفهمم😅

من خمیرشو خودم درست میکنم اول یه پاکت خمیر مایه و یه قاشق شکر و با یک پیمانه آب ولرم جوری که نه سرد باشه نا گرمیش دستت رو بسوزونه تو یه کاسه چینی مخلوط کن یه بشقاب بزار روش بزار ده دیقه بمونه بعد تو ظرف دیگه دوتا تخم مرغ و یه نصف پیمانه روغن مایع و مواد خمیر مایع که درست کردی مخلوط کن با سه و نیم پیمانه آرد قنادی خمیر درست کن خمیرتو بپوشون با دستمال بزار یک ساعت استراحت کنه بعد خمیرتو پهن کن تو سینی فر سس کچاپ بزن همه جای خمیر روش کمی پنیر پیتزا بریز بعد ژامبون یا مرغ ریش شده یا چرخ کرده کا جدا با پیاز تفت دادی هر کدوم که دوست داشتی بریز رو پنیر بعد فلفل دلمه ای نگینی خردشده و قارچ اسلایس شده بریز آخر سر دوباره پنیر بریز بزار تو دمای ۱۸۰ درجه توستر وقتی پنیرها آبشدن روشون طلایی شد بیار بیرون روش پودر آویشن بپاش نوش جان کن

اینجوری بلد نیستم ک طرز تهیه کاملشو میخام حتی چیو اول بریزم چیو آخر از هرکدوم چقد کلا هیچیشو نمیفهمم ...

اول خمیر پیتزا آماده میگیری سس قرمز میزنی ،بعد یکم پنیر پیتزا ،بعد ژامبون ،یا گوشت چرخ کرده اگه داری تفت بده یا مرغ رو آب پز کن ریش ریش کن خلاصه هر کدوم و درست کردی پخش کن روش بعد کنسرو ذرت آماده بگیر بریز روش بعد دوباره پنیر پیتزا یجوری که قشنگ تمام مواد رو بپوشونه بعد قارچ رو اسلایسی خورد کن بچین روی پنیر یکمم آویشن بریز ،تستر بذار اپل یکم گرم سه رو دمای ۱۸۰ تایمش هم ۴۵ دقیقه یکم گرم شد پیتزا رو بذار داخلش 

من خمیرشو خودم درست میکنم اول یه پاکت خمیر مایه و یه قاشق شکر و با یک پیمانه آب ولرم جوری که نه سرد ...

موادش هم من واسه یه دونه پیتزا برای سینی های توستر یه دونه فلفل دلمه ای یه ماهی تابه متوسط مواد چرخ کرده یا مرغ و نصف یه ژامبون متوسط و پنج تا قارچ متوسط پنیر هم روی مواد رو بپوشونه کافیه 

اول خمیر پیتزا آماده میگیری سس قرمز میزنی ،بعد یکم پنیر پیتزا ،بعد ژامبون ،یا گوشت چرخ کرده اگه داری ...

۴۵ دقیقه نونش خشک خشک میشه

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

اگه میخای پیتزا خونگیت عالی باشه پس از خمیر پیتزای کارخانه ای دوری کن و خودت خمیر بساز 

بعدش هم که موادش سلیقه ای هست یکی با گوشت دوس داره یکی با مرغ یکی قارچ دوست داره یکی نداره ...

پنیر پیتزا هم بهتره فله ای بگیری