2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ال‌جی بخری خوبه ما اسنواظاهرش قشنگه ولی محکم نیستباطنش خیلی خوبه

ظاهرش قشنگه😍 ولی منم شنیدم میگن جنس بدنه خوبی نداره 

از لحاظ خرابی چطوره؟خدماتش خوبه؟شرکت خوبی داره؟گارانتی و اینا؟

الجی نمیدونم از کجا بخرم که مطمئنه و فیک نباشه

ظاهرش قشنگه😍 ولی منم شنیدم میگن جنس بدنه خوبی نداره از لحاظ خرابی چطوره؟خدماتش خوبه؟شرکت خوبی داره؟ ...

الجی و اره سخته ولی ما بقیه ی لوازم ال‌جی ان واقعا خوبن

اسنوا خوبیش اینه لوازمش همش هست

💕🌸☘️🌹

الجی و اره سخته ولی ما بقیه ی لوازم ال‌جی ان واقعا خوبناسنوا خوبیش اینه لوازمش همش هست

دقیقا لوازم مهمه

ممکنه الجی خراب بشه و لوازمش نباشه...

من لوازم آرایشی دیگه ایرانی میگیرم میگم توی این گرونی کی پول به لوازم خارجی میده تازه اونم با این قیمت دلار وارد نمیکنن

دقیقا لوازم مهمهممکنه الجی خراب بشه و لوازمش نباشه...من لوازم آرایشی دیگه ایرانی میگیرم میگم توی این ...

ولی یچیز دیگم هست الجی لامصب خراب نمیشه ک بخوای دنبال لوازمش باشی 

مگه چی بشه خراب شه

ما تلویزیون مون الجی مال ۱۵ سال پیش 

ماشین لباسشویی شویی الجی ۱۰ سال پیش

مانیتور الجی ۱۰ سال پیش

...

هیچکدوم تاحالا خراب نشدن جز مانیتور یبار 

💕🌸☘️🌹

ولی یچیز دیگم هست الجی لامصب خراب نمیشه ک بخوای دنبال لوازمش باشی مگه چی بشه خراب شهما تلویزیون مون ...

آره الان مادرپدر من بیشتر از ۱۷ ساله که دارن و آخ نگفته

ولی جنسای اون موقع با الان فرق داره

مردم کلک شدن

یه چیز دیگه هم هست از نمایندگی الجی میومدن ف ی ل ت ر آب کهنه مینداختن و میرفتن تا خودمون یاد گرفتیم و تصفیه ف ی ل ت ر عوض کردیم فهمیدیم چه ن م ک ب ه ح ر و م ه ا ی ی هستن گرونم میگرفتن و میدیدیم فشار آب فرقی نکرد نمیدونستیم این ماجراها هست