2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره متاسفانه

خیلی بده خیلی

ولی بعدا فهمیدم تنهایی بهتر از اون همنشینی مسمومه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

من تنها نبودم ولی خب بهم خیلی می‌رسید، با اینکه رابطه اشتباه بود.آخرش یچیزی بهونه کردم دعوا بزرگی درست کردم علکی علکی. هر چقدر هم خودش رو زد که من میخوامت گفتم برو. خیلییییی سخته پروسه جدایی

من پیش مامانم باور کن نیم ساعت پیشش بشینی افسرده میشی و میخوای خودکشی کنی. اگه کسی بیشتر نیم ساعت پی ...

پس چراا 

همه از پارتنر شانس نیاوردن شما از مادر 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

پس چراا همه از پارتنر شانس نیاوردن شما از مادر

حقیقتا من از بابامم شانس نیاوردم اما مادرم خیلی بدتره کلا عقده های کوچیکیش رو سر من خالی میکنه و اینا یه افکار مزخرف داره که نگو من تو این دنیا فقط از داداشم شانس آوردم .

حقیقتا من از بابامم شانس نیاوردم اما مادرم خیلی بدتره کلا عقده های کوچیکیش رو سر من خالی میکنه و این ...

اخی بگردم برات 

انشالله که آینده راحت میشی از دستشون 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

حقیقتا من از بابامم شانس نیاوردم اما مادرم خیلی بدتره کلا عقده های کوچیکیش رو سر من خالی میکنه و این ...

معمولا مامانا همه شون بدبین هستن از سر نگرانی شونه حالا مادر شما یه کم زیادی منفی بینه😅