بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
گل میخوام عشقم باهام آشتی کنه چه تلاشی توکل هم که خدا نمیدونم داره چیکار میکنه آخه توکل کردم دارم ...
عزیزم ببین خیلی امور اینجوری نیستند مثلا بگی فلان دعا فلان ختم اصلا دین رو اینجوری بازیچه خواسته های خودمون کردن درست نیز یکی ذکر بازگشت معشوق میگه یکی چله خواستگار پولدار میگیره من تقریبا به خواسته های معقولم رسیدم تو زندگی توکلم همیشه به خداست نماز یومیه و شکرگذاری ولی اینکه بگم حالا این دعا واسه این خوبه این واسه اون نداشتم
از ته دلت از خدا تشکر کن که باهاش دوستی و رابطه خوبی داری
مثلا بگو خدایا شکرت که با علی رابطه عاشقانه قشنگی دارم خدایا شمرت رابطمون خوبه و باهم دوستیم حس خوب بده و فکر کن که الان باهم دوستین و فکر اینکه قهره رو از سرت بنداز بیرون