2777
2789

چیکار کنم 😭 یه روشی که به خواسته م برسم 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توکل تلاش

گل میخوام عشقم باهام آشتی کنه چه تلاشی 

توکل هم که خدا    نمیدونم داره چیکار میکنه آخه توکل کردم 

دارم دق میکنم

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

فقط و فقط با آقا صاحب الزمان جان حرف بزن

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
فقط و فقط با آقا صاحب الزمان جان حرف بزن

چطوری آبجی😭😭😭

قانون جذب شکر گذاریارتباط با خدا

گلم قانون جذب میگن باید بهش فکر نکنی انرژی مثبت بدی 

و این برام سخته 😭 چطوری وقتی امیدی نمونده برام انرژی مثبت بدم

گلم قانون جذب میگن باید بهش فکر نکنی انرژی مثبت بدی و این برام سخته 😭 چطوری وقتی امیدی نمونده برام ...

ببی عزیزم قانون جذب داره کار خودشو میکنه چه استفاده کنی چه نکنی

...

گلم قانون جذب میگن باید بهش فکر نکنی انرژی مثبت بدی و این برام سخته 😭 چطوری وقتی امیدی نمونده برام ...

...

ینی چیکار کنم 

میشه یه روش بدید

گل میخوام عشقم باهام آشتی کنه چه تلاشی توکل هم که خدا نمیدونم داره چیکار میکنه آخه توکل کردم دارم ...

عزیزم ببین خیلی امور اینجوری نیستند مثلا بگی فلان دعا فلان ختم اصلا دین رو اینجوری بازیچه خواسته های خودمون کردن درست نیز یکی ذکر بازگشت معشوق میگه یکی چله خواستگار پولدار میگیره من تقریبا به خواسته های معقولم رسیدم تو زندگی توکلم همیشه به خداست نماز یومیه و شکرگذاری ولی اینکه بگم حالا این دعا واسه این خوبه این واسه اون نداشتم 

عزیزم ببین خیلی امور اینجوری نیستند مثلا بگی فلان دعا فلان ختم اصلا دین رو اینجوری بازیچه خواسته های ...

یعنی مثلا چیکار کنم 

سعی کنم گناهامو  کنار بذارم 

و نمازامو بهتر بخونم درست میشه ؟

ینی چیکار کنم میشه یه روش بدید

از ته دلت از خدا تشکر کن که باهاش دوستی و رابطه خوبی داری 

مثلا بگو خدایا شکرت که با علی رابطه عاشقانه قشنگی دارم خدایا شمرت رابطمون خوبه و باهم دوستیم حس خوب بده و فکر کن که الان باهم دوستین و فکر اینکه قهره رو از سرت بنداز بیرون

...

یعنی مثلا چیکار کنم سعی کنم گناهامو کنار بذارم و نمازامو بهتر بخونم درست میشه ؟

عزیزم افراط و تفریط نداشته باش همون واجبات دین رعایت کن از خدا خیر بخواه خواسته ای هم داری در اون جهت تلاش کن