2777
2789
عنوان

بچه ها چیکار کنم اینجور مواقع

75 بازدید | 12 پست

ديشب بخاطر دردم خيلى استرس داشتم، البته حل شد خداروشكر، اما الان ناراحتم كه بچه جيزيش نشده باشه!

چقدر  من با خودم درگیرم!!! بچه ها شما چیکار ميكنيد با اين افكارتون!!!

استرس كه ميكشم دست خودم نيست اما بعدش عذاب وجدان دارم شديد، حتى عرضه ى كنترل استرسم ندارم!!!

از طرفى چون باردارى اولم هست وقدامى هستم هیچی حس نميكنم، حداقل تكون بخوره دلم آروم بشه!! الان میگم حتما چیزیش شده!!

حس ميكنم بچم ناراحته از دستم! حقم داره! چیکار كنم صد بار تلاش كردم استرسمو كنترل كنم واقعا

الانم اومدم پیشتون درد و دل کنم نه خواهر دارم نه کسی که بگم بهش اینارو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قزان بخون 

صلوات بفرس

میوه بخور

بشین جلو باد کولر یه لیوان چایی بخور چایی استرس ازبین میبره

به همسرت پیام بده

زنگ بزن ب خانواده شوهر یا خانوادت

دوستات

بیا نی نی سایت

لاک بزن موهات شونه گن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

با بچت حرف بزن از خاطرات خنده دارت براش بگو از اشنایی تو شوهرت بگو

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
قزان بخون صلوات بفرسمیوه بخوربشین جلو باد کولر یه لیوان چایی بخور چایی استرس ازبین میبرهبه همسرت پیا ...

قرآن میخونم 

دیشب تا صبح خوندم هر روز میخونم، قبلا تحت درمان بودم و خوبم شدم، ولی ظاهرا سر بارداری برگشت این وسواس فکری، الان هی بچه رو صدا میزنم که بفهمم حالش خوبه یا نه، آروم و قرار ندارم

برای دردت رفتی دکتر؟

دکتر پیام دادم راهنماییم کرد، مشکل از روده هام بود، الان استرس دارم که بچه چیزی نشده …..

روده رو یه راه حل داد حل شد الانم درد اصلا ندارم 

درد اصلی افکارمه

خدا کنه حالش خوب باشه، دعا کن برام مهربون

دختر خوب اروم باش ارامش تو به بچت میرسه بچه حالش خوبه تو حالت الان بدخ

سلام ،

خیلی خوبه که اینا رو نوشتی، چون همین که داری حرف میزنی یعنی واقعاً مراقب خودتی و اهمیت میدی به بچه‌ت.. این خودش خیلی ارزش داره. آفرین.

ببین عزیز، اینکه استرس گرفتی دست خودت نبوده. شرایط درد و بارداری و نگرانی طبیعی. ولی مهم اینه که الآن آرومی و شرایط حل شد. بدن بچه‌ها قوی‌تر از چیزی هست که فکر میکنیم، مخصوصا وقتی مامانشون این‌قدر دل‌نگران و باوجدان..

عذاب وجدان نداشته باش، چون این فشار روحی بعدش از خود استرس بیشتر خدایی نکرده آسیب میزن . تو هیچ‌کاری از روی بی‌توجهی نکردی، فقط انسانی😊. همینن.

وقتی فکرای منفی میاد سراغت، چندتا کار آروم‌کننده فوری بهت پیشنهاد میکنم..

نفس عمیق کشیدن با شمارش: ۴ ثانیه دم و ۴ ثانیه نگه دار ۶ ثانیه بازدم ۳ بار پشت سر هم.

بگو بچه‌م به لطف خدا در امان خدایاشکرت، خدا حواسش به جفتمونه.

قرآن بغلت بگیر یا بزار صوت قرآن عزیز پخش بش تو خونه برای بچه هم خیلی خوبه

دستتو روی شکمت بذار، باهاش حرف بزن.. حتی اگه تکون نمیخوره، داره صداتو میشنوه.

باور کن بچه‌ات ناراحت نیست، ولی حس میکن چقدر براش مهمی، همین دلتنگی‌هات برای اون، حس امن ایجاد میکن. متوجه میشن..

خدا گفته لا يُكَلِّفُ اللَّهُ نَفْسًا إِلَّا وُسْعَهَا

یعنی خدا هیچ‌وقت بیشتر از توانت ازت انتظار نداره. همین که تلاش میکنی آروم بمونی، یعنی قوی‌ای👏.

شما که تنها نیستی خدا رو داری که خیلی بزرگ قدرتمند و مهربون ولی هروقت دلت خواست، بیا درد و دل کن.. خانومای مهربون خوبی حتما اینجا هستن که درکشون بالاست 🌷

بچه‌ات هم آرامش رو از تو یاد میگیره، با همین تلاش‌هات.

خدا پشت و پناه جفتتون باش

لطفا برام دعا کن.

💚یا الله💚
سلام ،خیلی خوبه که اینا رو نوشتی، چون همین که داری حرف میزنی یعنی واقعاً مراقب خودتی و اهمیت میدی به ...

به قدری قشنگ حرف زدی که با تمام وجودم به آرامش رسیدم، خیلی بزرگ و مهربونی، انگار میخواستم همین حرفارو بشنوم و منتظر بودم که یکی بهم بگه، من دیشب از درد به خودم میپیچیدم و واقعا تمام تلاشم کردم استرس نکشم اما خب نشد! قرآن که همیشه هست در کنار من 

ولی از پیامت عکس گرفتم و میخوام بارها و بارها بخونمش، عزیزم تو خیلی مهربونی حدا به دل مهربونت نگاه میکنه و از ته قلبم میخوام هر چی که میخوای بهت بده، اول سلامتی بعد هم هر چی که خودت دوست داری، ممنونم ازت واقعا ممنونم❤️❤️

به قدری قشنگ حرف زدی که با تمام وجودم به آرامش رسیدم، خیلی بزرگ و مهربونی، انگار میخواستم همین حرفار ...

قشنگ‌ترین لحظه برای من همین بود که گفتی آروم شدی.. خداروشکر

باور کن وقتی پیامتو خوندم اشکام جمع شد، چون حس کردم یه مادری با تمام قلبش برای بچه‌ش دل‌نگرون، و در عین حال اون‌قدر قوی و باایمان که پناهش رو از خدا میگیره.

شما خیلی قشنگ مادری میکنی، حتی از حالا.. همین که دلت میلرزه یعنی قلبت وصل به قلب بچه‌ات.

راستش منم یه آرزویی دارم تو دلم..

ازت خواهش میکنم وقتی با خدا حرف میزنی، منم توی دعات بیاری..

از خدای بزرگ و مهربون بخواه به لطف خودش دل‌هامونو به هم برسون، و ان‌شاءالله به امید خودش باهاش ازدواج کنم.

شما دلت پاک..دعای یه مادر دل‌نگران، توی دوران بارداری، مستقیم میره بالا.

از ته قلبم می‌خوام همیشه در آرامش باشی، هم خودت، هم نی‌نی نازنینت ❤️

ممنونم که بودی، ممنونم که خالص حرف زدی، ممنونم که دعای قشنگ کردی..

در پناه خدا و فرشته‌های نجات 🌸

💚یا الله💚