2777
2789
عنوان

شمام رفتین سرکار بی اعصاب شدین

121 بازدید | 10 پست

12 روزه  دارم میرم سرکار ولی بشدددت عصبی و بی اعصاب شدم مخصوصا با خانوادم ساعت کاریم 12 ساعته وقت واسه خودمو روانم ندارم یا حمومم یا سرکار خوابم در حد سه چهارساعته بعدش خوب شدین یا نه؟ 

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

نه 

انرژیم بیشتر هم بود اوایل و الان نرمالم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پارسال میرفتم سرکار هم جیبم خالی بود هم بی اعصاب هم خسیس اما الان تو خونه دورکاری میکنم هم درآمدم خوبه هم پولدارم هم اعصابم آروم اون همکار لعنتی که خیلی آدمو تحقیر میکنه

من دو شغلم

یکی بازاری یکی دولتی 

اوایل حرص میزدم الان نه چون فهمیدم هیچی مهم تر از آرامش خودم نیست

پس بیخیال شید شما هم و کارتون رو کنید 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

بستگی به کارت داره من اولین بار که رفتم سرکار برگشتم خونه با خوذم میگفتم پدرم چجور میرفته سرکار پولشو خرج ما میکرده 

من دلم میخواست همه رو با شمشیر گردن بزنم 

چون اولین بارم بود و کارش سخت بود توی تولیدی لباس بود دستمم با اتو سوخت و دیگه نرفتم 

اما الان دیگه شاغلم چند ساله و دیکه عادت کردم و البته گاهی سرکار مشکلی پیش میاد خب طبعیه اعصابم ممکنه بهم بریزه ولی مدیریت میکنم 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀