2777
2789
عنوان

دعا کردن

43 بازدید | 9 پست

سلام دوستان، من تو دوران نامزدی هستم و دارم با این شخص کم کم آشنا میشم و راستش تا الان آدم خوبی به نظر میاد ولی من همیشه دعا میکنم میگم خدا اگر خیر باشه قسمت من باشه و اگر نه بدی توش بود ازم دوری کن ، به نظرتون دعای من درسته؟ یا باید باید بگه این ازدواج بشه یا نشه؟

اره بنظرم درسته دعات

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهترین دعا همینه خدایا عاقبت به خیرم کن تو از همه بهتر میدونی چی برای من خوبه

دوس داشتم اول شاغل بشم و برم تو جامعه ولی دیدم مورد خوبیه بخاطر همین قبول کردم درسته اونجور که انتظار داشتم زندگیم پیش نرفت ولی امیدوارم پشیمون نشم

درسته دعا همینه به نظر منم بگی به صلاح باشه انشاءا...اصرار رو ولی من هر وقت کردم تهش یکم پشیمون ش ...

دوس داشتم اول شاغل بشم و برم تو جامعه ولی دیدم مورد خوبیه بخاطر همین قبول کردم درسته اونجور که انتظار داشتم زندگیم پیش نرفت ولی امیدوارم پشیمون نشم