2777
2789
عنوان

همکار حسود

56 بازدید | 2 پست

دوستان من یک همکار هم سطح دارم که کارمون به هم مربوط میشه و مجبورم در محیط کار باهاش در ارتباط باشم.شرکت اون رو جابه جا کرد و برد بخش دیگه و بعد من رو برای سمت قبلیش استخدام کرد.من تجربه، تخصص و سابقه کاریم بیشتر از اونه و این دو دلیل باعث حسادت شدید اون به من شده که اعلامش نمیکنه و جلو همکارا خودش رو خوب جلوه میده و من رو خودخواه و زورگو و دنبال مقصر و .. ومن در در رفتارش حسادت رو میبینم. عملا سعی میکنه کارای من دیده نشه و کوچیک شمرده بشه و چون سابقش کمه اشتباه زیاده میکنه که این اشتباهات منتقل میشه به سمت من و من وقتی توضیح میدم براش که اشتباه کردی و روند به این صورته دست پیش میگیره که تو دنبال مقصری و اشتباه پیش میاد و همکارا به هم کمک می کنند و تو قصدت خراب کردنه بقیست.چون قبل من تو این شرکت بوده رابطش با بقیه و مدیرعامل بهتر از منه و همه رو راحت با من بد میکنه. کارم به اندازه کافی فشار عصبی و استرس داره بهم بگید به این حسود چیکار کنم؟

اصلا محل نده هرچقدر خوب باشی بخدا باز بدتر یک بار بهش محل نده یادش نده ببین چطور بدوعه دنبالت

آخه یادش ندم کار خودم سخت و زیاد میشه باید اشتباهاتشو ماست مالی کنم. اون کارای شرکت رو در سطح داخلی انجام میده من باید بازتاب همین کارها رو در سطح خارجی انجام بدم در واقع کار من مرحله بعد کار اونه

بعد کاش گوش میداد با این سابقه و تخصص کم اینقد مغروره فقط خودشو قبول داره اصلا قبول نمیکنه اشتباه کرده

تک فرزنده و دوست داره مرکز توجه باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.