2777
2789
عنوان

خوردن سس الویه دربارداری

1311 بازدید | 22 پست

سلام هفته دوازده بارداریم یه سس الویه گرفتم نوشته حاوی پودرخردل آیابرام ضررداره؟باعث سقط میشه

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

خردل رو نمیدونم ولی شنیدم چون توی سس مایونز و اینا تخم مرغ خام میکنن خوردنش توی بارداری خوب نیس

دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری ز اولاد زهرا(س) نیرزد و این زندگانی فانی خوشی های امروز و اینجا به افسوس بسیار فردا نیرزد
خردل رو نمیدونم ولی شنیدم چون توی سس مایونز و اینا تخم مرغ خام میکنن خوردنش توی بارداری خوب نیس

خیلی دوست دارم بخورم به خاطرخردلش میترسم  

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من توبارداریم همش سس خوردم و هیچ مشکلیم واسم پیش نیومد.حالا دیگه نمیدونم شما بازم از دوستان بپرس

سس خردل هم خوردین؟

عزیزم هیچ چیزی به اندازه خوردنش خطرناک نیست و باعث سقط نمیشه الکی به خودت استرس نده در حد یکی دوتا ساندویچ بخور دلت اروم بشه دیگه سعی کن تا چند روز دیگه نخوری، خوردیم نوش جونت اصلا به موارد منفی فکر نکن قرار نیست که کل شیشه رو سر بکشی که

خردل نميدونم مشكلي داره اما فكر نكنم مشكلي داشته باشه اما كلا ميگن سس مايونز در بارداري خوب نيس اما من خودم سر پسر دومم ويار الويه گرفته بودم و همش الويه ميخوردم خدا رو شكر مشكلي پيش نيومد ولي سر اوليم لب به سس نزدم

عزیزم هیچ چیزی به اندازه خوردنش خطرناک نیست و باعث سقط نمیشه الکی به خودت استرس نده در حد یکی دوتا س ...

یعنی منظورت ازینکه گفتی هی چیزی به اندازه خوردنش خطرناک نیست خوردن خردل روگفتی؟

بله عزیزم به اندازه خوردن هیچ چیزی خطرناک نیست خیالت راحت حتی زعفرونم که دیگه میگن خیلی خطر داره و سقط حتمیه حتی اگه برنجت زعفرونی باشه در همون حدی که رستورانا برنجو زعفرونی میکنن هیچیت نمیشه خیالت راحت عزیزم همیشه که نمیخوری گلم 

بله عزیزم به اندازه خوردن هیچ چیزی خطرناک نیست خیالت راحت حتی زعفرونم که دیگه میگن خیلی خطر داره و س ...

ببخشیدمتوجه نشدم یعنی میگی بخورم یانخورم آخرش؟

خانووووم الان کانال تلگ رام رو نگاه کردم خردل که گفته خوبه شما چرا میگی بده🤔🤔🤔 گفته منبع غنی فولات و ویتامین ب۶  اصلا فکر کنم باید بیاریم تو برنامه غذاییمون اینقدر مهمه😯😯

بله عزیزم به اندازه خوردن هیچ چیزی خطرناک نیست خیالت راحت حتی زعفرونم که دیگه میگن خیلی خطر داره و س ...

آهان حالا متوجه شدن یعنی میگی اگه هرچیزی روبهاندازه بخورم وزیادنخورم خطرناک نیست.مرسی گلم