2777
2789
عنوان

تامپون و استخر روز سوم پری

182 بازدید | 20 پست

میشه با تامپون تو روز سوم رفت استخر؟

الان یه سری میان میگن چندش و چرا استخر میری آلپده میکنی 

لازم به ذکره بگم انقددد شعورم میرسه جای عمومی نرم 

استخر شخصیه و فقط در حد یک الی دو ساعته 

از تامپون استفاده کنم اوکیه؟ 

یا مشکل ساز میشه؟ مثلا نشتی بده به مایو یا هرچی

کسایی که میدونن لطفا بگن

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم

ببخشیدمیپرسم کارتامپون چطوره؟خونوبه خودش جذب میکنه یاجلوی خروج خون رومیگیره؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

با کاپ شنیده بودم ولی تامپون نه

با تامپون داخل گوگل زده میشه رفت

اخه من کلا پریودم ۵ روزه دو روز خونریزیم شدیده سع روز فقط لک دارم

نمیدونمببخشیدمیپرسم کارتامپون چطوره؟خونوبه خودش جذب میکنه یاجلوی خروج خون رومیگیره؟

دقیقا مثل نوار بهداشتیه ولی از داخل میزاری و خون رو به خودش جذب میکنه یه نخ داره که باید بیرون بمونه بعد با استفاده از نخ میاری بیرون

با تامپون داخل گوگل زده میشه رفتاخه من کلا پریودم ۵ روزه دو روز خونریزیم شدیده سع روز فقط لک دارم

میدونه بحث ریختن خون نیست بحث باز بودن دهانه ی واژنه 

درصد اینکه خودت عفونت بگیری خیلی زیاده 

دقیقا مثل نوار بهداشتیه ولی از داخل میزاری و خون رو به خودش جذب میکنه یه نخ داره که باید بیرون بمونه ...

ممنون

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

میدونه بحث ریختن خون نیست بحث باز بودن دهانه ی واژنه درصد اینکه خودت عفونت بگیری خیلی زیاده

درسته 

یه مدته خیلی روحیم بهم ریختس همسرم گفت بریم سمت کرج ویلای پدر شوهرم یه چند روز 

ویلاخصوصی کرایه میخواین کنین استخر داره خدایی نرو تو استخر باورکن یکی مثل خودتم قبلا رفته من یکبار رفتم تو همچین استخر هایی چنان عفونتی گرفتم که نگو کسایی مثل شما میرن آب آلوده میکنن اسمش خصوصی والا از عمومی بدتره!!