2777
2789
عنوان

تامپون و استخر روز سوم پری

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 20 پست
دیگه کسی بهتون توهین نمیکنه ولی خب وقتی پریودیت هنوز تموم نشده که دیگه نباید بری و اینکه خودت مریض م ...

پریودم کلا ۵ روزه دوروز خونریزی بقیش لکه بینی 

منم اینجا سوال کردم که ببینم اگر اوکیع برم 

ولی یه تاپیک زدم خیلیا اومدن فحش و ناسزا حتی توهین به خانوادم که میری استخرو الوده میکنی منم بابت همین توضیح دادم که شخصیع استخر

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

ویلاخصوصی کرایه میخواین کنین استخر داره خدایی نرو تو استخر باورکن یکی مثل خودتم قبلا رفته من یکبار ر ...

ویلا کرایه نیست برا پدر شوهرمه سال تا سال کسی نمیره اونجا مگر اینکه تو سال یه تولد بگیریم 

ولی چون همسرم اصرار داشت گفتم پرس و جو کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریودم کلا ۵ روزه دوروز خونریزی بقیش لکه بینی منم اینجا سوال کردم که ببینم اگر اوکیع برم ولی یه تاپی ...

چون خیلیا رعایت نمیکنن مردم عصبانی ان 

ولی کاش همه فرهنگ اینو داشته باشیم که بعضی کارا یا وقتی تمیز نیستیم استخر نریم من برا خاطر همین تو عمرم یبار بیشتر نرفتم استخر دوس ندارم

چون خیلیا رعایت نمیکنن مردم عصبانی ان ولی کاش همه فرهنگ اینو داشته باشیم که بعضی کارا یا وقتی تمیز ن ...

خیلیا رعایت نمیکنن درست ولی اینکه یه سری آدم قبل اینکه چیزیو بدونن میان دهنشونو وا میکنن خیلی زشته 

خیلیا رعایت نمیکنن درست ولی اینکه یه سری آدم قبل اینکه چیزیو بدونن میان دهنشونو وا میکنن خیلی زشته

ناراحت نشو اینجا یه فضای مجازیه همه جور ادم هس ...یبار اومدم درد و دل یجوری بهم توپیدن که حالم بدتر از قبل شد 

ناراحت نشو اینجا یه فضای مجازیه همه جور ادم هس ...یبار اومدم درد و دل یجوری بهم توپیدن که حالم بدتر ...

بله متاسفانه همیشه یه سری آدم بیخود هستن که نه تنها اینکه تو همه چی دخالت میکنن حس میکنن علامه دهرن😅😂