2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نفرین نه 

ولی هربار ی چیزیو ب زبون اوردم اتفاق افتاده😂🤣🤦🏼‍♀️

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

هیچوقت نفرین نمیکنم فقط واگذارمیکنم به خداآره همیشه هم اذیتشون میکنه ولی بازم دلم نمیاداذیت بشن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

خیلی سال پیش بود یه نفر خیلی منو اذیت می‌کرد و می‌خواست که حیثیت منو ببره و از خدا خواستم که جوابش رو  بده و اتفاق بدی براش افتاد البته خیلی بعدش ناراحت شدم و از اون به بعد هر کس هر بدی هر چقدر هم وحشتناک در حقم کرده بود هیچ وقت نفرین نکردم البته ناگفته نماند دلیل اون اتفاقی برای اون فرد افتاد رو هم خوبی و مقرب بودن خودم نمی‌دونم در هر صورت از اون به بعد سعی کردم مراقب کلامم باشم

چرا؟

چند سال پیش اوضاع خوبی نداشتم حرفای یک نفر باعث شد خیلی دلم بشکنه، من شرایطم اوکی شد الان اون اوضای خوبی نداره ولی من هیچ وقت دلم نمیخواست که این اتفاق براش بیوفته همیشه دعاش میکنم ک حالش بهتر بشه

برام دعا کنید دوباره ببینمش🥺🤍

اره  اونم به بدترین شکل  تعریف ن

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم