2777
2789

تو تاپیک قبلی گفتم ک شوهرم منو از خونه بیرون کرده و روز بعدش رفتم دیدم قفل کتابی زده رو در،من بعد یک هفته رفتم با ی وکیل صحبت کردم وکیل گفت دادخواست برگشتتو بزن اما بهش گفتم ک نمیخوام برگردم فقط میخوام جهیزیم و طلاهامو ازش بگیرم از طرفی هم نگرانم جهیزیمو ببره با خودش،من میدونم اگه برگردم دیگه طلاها رو ک بهم نمیده فقط دستم ب جهیزیم میرسه ولی در عوض انقدر اذیتم میکنه ک دوباره خودم خونمو ترک کنم، الان نمیدونم چکار باید کنم میخوام استرداد جهیزیه بزنم ک نتونه ببره ب نظرتون میتونه جهیزیمو ببره؟ و مهریه و نفقمو اجرا بذارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگرد ی مدت اعتماد سازی کن طلاها رو بگیر بزار جای امن اذیتت کرد برو شکایت کن جهازتم پس بگیر

من پارسالم کتکم زد برگشتم اما اونموقع میخواستم زندگیم درست شه بعد بخاطر شارلاتانیش با حساب پدرش کار کرد،الانم میدونم دیگه دستم ب طلاها نمیریه و میدونم انقدری اذیتم میکنه ک دوباره خودم خونه رو ترک کنم