2777
2789
عنوان

مامانش زنگ زد

178 بازدید | 10 پست

گفت: پسرم کجایی؟ اونم گفت: مادرجون پیش عروس ایندتم مادرش گفت: سلام برسون، عروس خوشگلمو ببوس 😍 اذیتش نکنیااا

عروسمم بردار بیار شام فسنجون گذاشتم مادر.....

اخ من فدای مادرشوهرم نشم؟ همونجا عاشقش شدمم😍

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

اوخیی🥲😍🥰

خیلی مهربون ۶ساله میشناسمش ولی وقتی این۳سالی که رسما وارد خانوادشون شدم هیچ بدی ازشون ندیدم من خودم پدر ندارم عاشق پدر شوهرمم اونم خیلی دوستم داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر احترامش رو نگه داری واقعا میشی مث دخترشحرف خیلی ها توی نی نی سایتو گوش نکن با مادر شوهرشون ضدیت ...

من خیلی بهشون احترام میذارم خیلییی اصلا فکر نمیکنم عروسشونم حس میکنم دخترشونم با اینکه عقد نیستیم ولی همیشه یا مادر یا پدرشورم زنگ میزنن برم خونشون ولی پدرشوهرم یه جور دیگه دوست دارم شاید چون پدرندارم واولین بار دارم محبت پدری میبینم

من خیلی بهشون احترام میذارم خیلییی اصلا فکر نمیکنم عروسشونم حس میکنم دخترشونم با اینکه عقد نیستیم ول ...

دمت گرم خداپدرتو بیامرزه با این بچه خوبش

خدا کنه خوشبخت بشی الهی آمین