2777
2789

خواب میدیم رفتم کربلا رفتم داخل ضریح هیشکی نبود جز من من اصلا آدم مذهبی نیستم راستشو بخاید از این لحاظ که نماز اینا نمیخونم بی حجاب اینا هم نیستم بعد رفتم ضریح و کلی بوس کردم بغل کردم خیلی خوشحال بودم در اومدم بیرون دیدم مامانبزرگم که جند ماهی هست فوت شده اونجاش اشک جشام ریخت بدو بدو رفتم بغلش کردم اینم بگم تو حرم که بودم زلزله اومد تعبیرش چی میتونه باشه اول رفته بودم مشهد از اونجا رفتم کربلا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دلم میخاست امسال برم شوهرم داره با دوستاش میره پول نداره منم برم

ببین طلبیده شدی امام حسین انشالله جوری برات ردیف کنه که نفهمی چطور رفتی بخودت بیای ببینی وسط بین الحرمینی ولی رفتی خیلی دعام کن مشکل دارم 

ببین طلبیده شدی امام حسین انشالله جوری برات ردیف کنه که نفهمی چطور رفتی بخودت بیای ببینی وسط بین الح ...

حتما گلم  دعات میکنم انشالله که اینجوری که میگید باشه خودمون هم کلی مشکل داریم برم پا بوس امام حسین شاید گرفتاری هامون باز بشه تعبیرش زدم نوشته خوبه آینده مر برکتی و روشنی داره