2777
2789
عنوان

به نظرتون ممکنه بفهمن من حاملم

1638 بازدید | 39 پست

من باردارم ماه های اولمه شکمم زیاد درنیومده کلا چاق نشدم اونقدرا

قبلا یه سقط داشتم خطرناکه بارداریم کلا همش نشسته یا خوابیدم تو خونه  

عروسی برادر شوهرم میخوام بشینم ممکنه شک کنن 

به شوهرم میگم بیا زودتر بهشون بگیم چون اگه تو عروسی بخوام بشینم همش میگن از حسادت یا بدجنسیشه   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🔺 درآمد میلیونی با کارنت

✅ اپلیکیشن کار در منزل کارنت

✅ دریافت 105 هزار تومان پول نقد بعنوان پاداش

📍 کد معرف : 9214721349

🔴 با دانلود و ثبت نام رایگان در برنامه و وارد کردن کد معرف بالا، 105 هزار تومان پول نقد دریافت کنید. 

همچنین با معرفی برنامه به دوستاتون علاوه بر هدیه 105 هزار تومانی برای آن ها، شما نیز مجدد پاداش نقدی دریافت میکنید.

📍بدون نیاز به احراز هویت 

🔺این فرصت رو از دست نده👆🏻

:|

بگی بهتره. 

بیشتر هوات رو دارن. 

حس خوبی داشته میشی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

دیر تر برو یا بگو کمردرد داری 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش