2777
2789
عنوان

میشه نظرتونو بگید

80 بازدید | 16 پست

من با پارتنرم سر یه موضوعی مشکل داریم رابطه مون لانگِ ولی قصدمون جدیه برای ازدواج خانواده ها میدونن 

اون میگه مجازی حوصله پیام دادن ندارم و جز تو هم جواب کسیو نمیدم صحبت مون هم غالبا با ویسه چون میگه من حال تایپ کردن ندارم 

چند بار خودم با اکانت های مختلف امتحانش کردم راست میگه واقعا جواب هیچکس و نمیده 

ولی این موضوع منو ناراحت میکنه و غر میزنم اونم میگه یکم درکم کن کلی مشغله کاری دارم واقعا خسته میشم 

اون اولا آخه بیشتر وقت میذاشت مثلا ۴ ۵ ساعت ولی الان نهایتش ۱ ساعت یا ۲ ساعت اونم یه روز در میون 

به نظرتون طبیعیه؟ مثلا چون خیالش راحت شده به مقصودش رسیده شل کرده ؟ یا طبیعی نیست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کم راحتش بذار

اینو یادت باشه اگه تو رابطه ای زیادی باشی زیادی میشی، ارزش خودت رو حفظ کن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

مثل سگ دروغ میگه

عاشق واقعی فاصله رو کم میکنه و راه و بیراه زنگ میزنه

لابد زن داره و یا چه میدونم یکی تو زندگیش هست

و یا از مادرش مثل چی میترسه

در هر صورت باور نکن و به این رابطه دلخوش نکن  برو با یه واقعی که حضوری بیاد با هم وقت بگذرونید

وطن ای مادر غمدیده ام.......

مثل سگ دروغ میگهعاشق واقعی فاصله رو کم میکنه و راه و بیراه زنگ میزنهلابد زن داره و یا چه میدونم یکی ...

این چه قضاوت اشتباهیه؟ چرا باید زن داشته باشه! دقیقا از کجا به این نتیجه رسیدی؟ 

اوهوم موافقم ولی زیادی وابسته اش شدم

وابستگی بددردیه... 

یه سوال رندوم میگم جریان این پروفا چیه که شبیه همن؟ خیلی وقته نی نی سایت نیومدم چرا پروفا شبیه شدن😅

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
این چه قضاوت اشتباهیه؟ چرا باید زن داشته باشه! دقیقا از کجا به این نتیجه رسیدی؟

حتی اگه زن هم‌نداشته باشه تو الویتش نیستی وگرنه هر روز ده دقیقه واسه کسی که واست ارزشمنده میشه وقت گذاشت هیچکی اونقدر سرش شلوغ نیست یک روز در میان بیاد