2777
2789
عنوان

با شوهر بیشعورم دعوام شد

571 بازدید | 24 پست

واسه یه کار اداری عکس بدون ریش ازش میخوان

دیروز پیام داد چندتا عکس دارم؟

گفتم ۸ تا

گفت ایول ۶ تا میخوام

گفتم فقط ریش داری طوری نیست؟

نوشت نه بابا

بعد دیشب اخر شب میگه عکس اگه نداشتم باید ریشمو میزدم

گفتم من که نوشتم ریش داری

میگه نه من فکر کردم خودمو میگی عکسمو نمیگی

هی غر زد تقصیر توعه نگفتی

دعوامون شد جاشم جدا کرد

عین بچه ها میمونه کاش ادعای بزرگی نمیکرد

الان محلش ندم نه؟

بنفشه🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه محلش نده 

بخدا بعضی مردا نرمال نیستن 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

سر چه چیزهایی دعواتون میشه خب تو هم همون جا میفتی عزیزم من که به تو گفتم  عکست ریش داره تو بد منظورم و فهمیدی الانم ایرادی نداره میزنی دوباره در میاد اینکه این همه ادا و اصول نداره که بخوایم سر همدیگه رو ببریم و با هم دعوا کنیم همین دعوا جاتون جدا کردن و اینا چیه اونم واسه یه تیکه مو 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

الانم  بهش کاری نداشته باش نه محلش بده نه قهر کن طبیعی رفتار کن  اخم و تخممم نکن عادی که نگه آره حرصش دادم تو بیشتر با عادی سازی حرصش بده 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

به نظرم  از اول بهش خیلی باج دادی سوارش شدی 

من وقتی میگم موقع خواستگاری به طرف حالی کنید کارای شخصی هرکس به خودش مربوطه و بقیه رو نباید مسیول بدونه بقیه منو به بی محبتی و خودخواهی محکوم میکنن چون طبق تحربه میدونم که همه چی عشق نیست و حریم هم تو ازدواج به همون اندازه اهمیت داره 

ازین به بعد بگو من مسئول مسائل شخصیت نیستم فقط میتونم کمکت کنم هرچیم شد پای خودته 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...